Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (37):

Internes

Artikel-Archiv, Tetor, 2014


31.10.2014  

Dava Gjergji, për mes këngës sajë, ajo shndrrohet në aktore të ngjarjës
Këngëtare, veprimtare, aktore e ngjarjeve politike e diplomatike , jo...

30.10.2014  

Sot 30.10.2014 ishin dy emisione që të mos dhimbëset koha ti degjosh
,,Jeta në Kosovë” nga Jeta Xharra si dhe emisioni ,,Target” nga Donat...

28.10.2014  

Nga tentativa për neglizhim të rënëve, tani ,duam apo jo, vepra e tyre nuk vdes
Sa më vonë aq më e lavdishme do dali rënja e gjithë atyre të cilët...

24.10.2014  

Fillimi i standardeve për ndeshjen ishte politikë dhe tani politika gjykoj…
Pa ma keqkuptuar të tjerët unin tim, personalisht i kam parapar...

22.10.2014  

Të u kthehemi miqëve e veprimtarëve mes nesh pa dallim...
Ftoj gjithëata shokë, miq e veprimtar, qytetar të...

20.10.2014  

Promovimi i parë i ,,Një rezistencë ndryshe” edhe në Zvicër
Dje 19.10.2014 në Emmenbrücke, ishte promovimi i parë i librit ,,Një...

18.10.2014  

A nuk po na perseritet historia e pergjakshme më Serbinë ? Thyerjet e pronave Sh
Nuk kam kohë, durim as shendetin ti komentoj thyerjet e pronave...

16.10.2014  

Parase nga Serbia, fajin ta kërkojm nga vetvetja
Unë, mund të heshti ashtu siq po më shtyejn ta bëj këtë gjë, por kjo do...

14.10.2014  

Jo pre e provokimeve të Serbisë tani edhe në sport
Masat çfarë ka ndermarr Serbia dhe format anti kulturës sportive e...

13.10.2014  

F T E S Ë

08.10.2014  

Skënder Hyseni akuzon Baton Haxhiun ( Komenti im )
Hyseni akuzon Baton Haxhiun, ai thotë se Rugova nuk bisedoi kurrë për...

06.10.2014  

Jo Adem Grabocvci, edhe tani e ke gabim ( Komentim Video)

05.10.2014  

Dokumentet e LSHP në SHBA i jepen Arkivit të Kosovës

03.10.2014  

Gjithë komunitetit të besimit Islam, uruar festa e Kurban Bajramit
Kësaj radhe. pak më ndryshe nga hera tjera, fasta e Kurban Bajramit do...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]