Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e premte , 30. shtator 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, maj, 2013


29.05.2013  

Kujdes për ti kuptuar të paktën lëvizjet e njerëzve dhe subjektet e tyre
Ju lutem për pak kujdes në këtë video filmim nëse duam ti kuptojmë të...

24.05.2013  

Lisi i madh dhe kërpnajat që lidhen rreth tij
Kërko rrënjën e sajë akoma më larg që ta dimë se nga vjen kjo...

24.05.2013  

Vazhdon rreziku i luftimit të qëndrimeve që dalin nga të pavarurit
Sa vështirë të mbetesh i pa varur dhe nën trysni të pozicionuarve...

18.05.2013  

Agjentet e drejtpërdrejt të Millosheviqit në Ballkan :(Video)
Nuk e di sa mund të besohet dhe sa mund të spekulohet si kontra...

16.05.2013  

Ndryshimet po vinë por jo ato që i pritëm kaq kohë
Ka kohë që kur mungova por edhe i vonuar nuk ndalem më opinionet e reja...

06.05.2013  

Vëllimi i -V- për Kosovën dhe fatin e kombit tonë ,filloj më 24.04.2013
Foto : Pallati i drejtësisë atje larg në periferi të Prishtinës,fare ne...


Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]