Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (129):

Internes

Artikel-Archiv, Mars, 2013


31.03.2013  

Lëvizja Demokratike e Bashkimit të Shqiptarëve (LDBSH) Tiranë dhe faktet e punës
Kryesia e LDBSH-së ku unë Xuni isha më i riu në këtë organizim jo...

31.03.2013  

Sot vikend, por aktivitete të ngjeshura madje edhe në kohë pushimi.
Para dita e sotme 30.03.2013 edhe pse kafja e mëngjesit të këtij...

29.03.2013  

Albini dhe Ramushi duhet kuptuar edhe një rregull për koalicion opozitar
Derisa AAK u bë copë e grimca ,thyej dhëmbë e dhëmballë ,këmbë,duar e...

28.03.2013  

Mos harro të kaluarën kur vendos sot për të nesërmen
Pas luftës së dytë-II- botërore kaluan vite e vite në paqe derisa u...

25.03.2013  

Rikujtoj artikullin tim botuar 1993 aktual edhe sot
Rikujtoj artikullin tim botuar 1993 aktual edhe sot se si...

25.03.2013  

Vetëm një pjese nga kumtesa 50 faqe me temë :
Viti 1981,vit para final i përpjekjeve për çlirimin e vendit...

24.03.2013  

Ja vetëm një shembull se si luftohet pa u ndalur kundër padrejtësisë
Foto Nr.1- Pas insistimit tim pa u ndal për rigjykim të serishëm dhe...

22.03.2013  

Kur teprohet e keqja në kurriz të vendit
Kur teprohet e keqja në kurriz të vendit , unë jam i pa durueshëm për ta...

21.03.2013  

Ja edhe 5 faqe nga 108 sosh dërguar tri institucioneve më të larta të shtetit
Ja këtu edhe 5 faqe nga 108 sosh dërguar tri institucioneve më të larta...

19.03.2013  

Aterrimi im në Prishtinë 05.03.2013
Përshëndetje të nderuar/a kudo qe jeni,punoni,veproni, shkruani e...

17.03.2013  

Dokumentacioni nga arkivi i Kosovës mbi ngjarjet 1981
Unë për pak ditë qëndrimi në Kosovë, për veç aktualitetit politik për...

05.03.2013  

Edhe ky përvjetor i ngjarjeve 1981-2013 mjerisht i pa zbardhur sa dhe si duhet,
Tash sa kohë, më rastin e përvjetorëve të ndryshme po bëhen...

04.03.2013  

Duke seleksionuar materiale me doli një përvjetor i vogël në ditën e sotme 03.03
QEVERISË SË KOSOVËS AKTUALISHT NË MËRGIM PROPOZIM INDIVIDUAL...

03.03.2013  

Pacolli shijon ndeshjen Real - Barcelona nga hoteli i tij superluksoz
Publikuar,02.03.2013 në Lajmi i Ditës Behgjet Pacolli ka...

02.03.2013  

Buzhala: Heronjtë personalë, në Lajmi i Ditës 02/03/2013 11:37 Xuni Koment:
Komente: Xuni-Koment 02.03.2013 Sa të jesh gjallë, do mësosh thotë...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]