Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (119):

Internes

Artikel-Archiv, Nëntor, 2013


28.11.2013  

Urime 28 Nëntori dita e flamuri kombëtar
Gjithë shqiptarëve kudo që jan, urime festa e flamurit, flamur ky i cili...

23.11.2013  

Të pa mendet politik dhe servilet e tyre për rreth
A ka kush që mi jap pak mend e kryesosht të mi mëson disa nga...

19.11.2013  

Titist e Enverist besnik si dhe spiujt e kupollave të këtyre politikave
Nuk jam lodh as merzit nga Titist apo Enverist,pa dashur ti pergjithësoj...

16.11.2013  

Ngjarje e jashtëzakonshme në politikë dhe diplomacinë Shqiptare
Mbaju Shqipe rrugës suaj të drejt, më maska e pa to, e deformuar gjatë...

14.11.2013  

Logjika, e nuk di cilit shekull ndonjëhere, ka rezonu e vlerësuar kështu ?
Sabri Maxhuni-Novosella Facebook 13.11.2013-- I NDERSHEM ESHTE AI QE...

11.11.2013  

Larg duart nga ky krim.
Shpirtëra njerëzish të cilët nuk u vranë nga armë bërthamore në Siri...

08.11.2013  

Kosova,për një muaj rresht si ditë pazari politik
Komunat e mbetura për balotazh, tashmë kanë shndrruar Kosovën në një...

05.11.2013  

Zgjedhjet lokale nismë e atyre nacionale
Këto zgjedhje, pjesërisht,vërtet reflektuan ndryshime pozitive por jo...

01.11.2013  

Emisioni ,,Vala Mala" mysafir:M.Zekka dhe N.Bllaca
Sot,më vëmendje po percilja emisionn,, Vala Mala " të z.Valon Maloku me...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]