Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e premte , 30. shtator 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, gusht, 2012


29.08.2012  

Dy artikuj qe ja vlen ti lexojmë
Dy artikuj lexuar më 28.08.2012 e qe ja vlen ti lexoni dhe analizoni për...

25.08.2012  

Një pushim i mirë me shqetësime të reja në Kosovë Gusht 2012.
Një përgjigje mikut tim në E.Mail dhe ju të nderuar/a Vetëm pak...

24.08.2012  

Pas pushimit si tutje ?
Pushimet kaluan,të zbardhet gjendja dhe gjithë çfarë konstatuam në...

20.08.2012  

Komenti i parë pas pushimeve ditë Bajrami
Demush Zefi Urime e me fat Festa e Bajramit Facebook 18.08.2012

12.08.2012  

J.Krasniqi :Bisedimeve u duhet unitet
Nëse Serbia kërkon autonomi për serbët e Kosovës, duhet të përgatitet...


Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]