Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e premte , 30. shtator 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, korrik, 2012


28.07.2012  

Që të mos mbetem krejt pasiv,ja dy fjalë të pa përfunduara
( Që të mos mbetem krejt pasiv edhe pse në pushime ,ja dy fjalë të pa...

28.07.2012  

Që të mos mbetem krejt pasiv,ja dy fjalë të pa përfunduara
( Që të mos mbetem krejt pasiv edhe pse në pushime ,ja dy fjalë të pa...

25.07.2012  

Pas kaq vitesh tani në pushim vjetor
Të nderuar lexues/e Kaluan ca ditë që kur nuk jam aktiv. Pas kaq vitesh...

04.07.2012  

Po u nda Kosova do thyhen shumë zemra...
Po u nda Kosova do thyhen shumë zemra dhe pasojat do jenë të pa...

01.07.2012  

Tema :Liria e mendimit dhe 1000 forca serbe në Kosovë !
Liri të mendimit,analizës së lirë dhe të shprehurit aso çfarë i duhet...


Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]