Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (19):

Internes

Artikel-Archiv, Qershor, 2012


26.06.2012  

Deformo dy harta më piant program pa shih zbardhjen e hartës së tretë...
PS. Barte më piant si foto dhe deformo dy hartat anësore derisa të...

25.06.2012  

Ende herët për takimin Jahjaga-Nikoliq-Xuni koment
Publikuar në,Kosova Sot“E diel 24 Qershor 2012, 18:5 Ndonëse...

23.06.2012  

Më mirë këngëtar apo veprimtar ?
Më mirë këngëtar apo veprimtar ? Po edhe këngëtari është...

17.06.2012  

Vazhdimi për një sqarim
Rrahim Sadiku në facebook 16 06.2012 3:37.MD. Rrjepësi i Atdheut

16.06.2012  

U vetëvra apo e vranë Dino Asanajn ?
Autopsia: Dino Asanaj u vetëvra ,,Kosova Sot “Publikuar: E premte 15...

16.06.2012  

Prend BUZHALA- Për dëshmorët Mujë Krasniqi, Beqir Gashi e Ali Krasniqi
( Ky ishte muaj përkujtimesh gjithandej,kushtuar atyre që ranë për të...

07.06.2012  

Të nderuar/a lexues/e,shoqe e shokë,mikesha e miq të jetës publike
E di se jeta kaq dinamike për ju që lexoni,punoni e veproni,ka bërë që...

07.06.2012  

Apel i intelektualëve, zgjidheni Nanon President
,,Zëri” 06-06-2012 21:21 CET Apeli i 26 intelektualëve drejtuar...

03.06.2012  

Vdekjen e Bardhit e ndjeva rënd,shumë rënd
Papritmas vdiq edhe një analist,publicist e krijues i kohës sonë kaq...

03.06.2012  

Lufta për liri e demokraci,ndryshe nga është luftuar dhe po luftohet sot.
Lufta që të mos pengohet tjetri në rrugë të mbarë vetëm për tu...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]