Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (131):

Internes

Artikel-Archiv, Shkurt, 2012


29.02.2012  

Rasti Azem Syla edhe një shqetësim pa nevojë
Sot, unë bashkë më shumë bashkatdhetar në kafen e mëngjesit pa dallim...

27.02.2012  

Edhe një publikim pjesë ditari qe nuk po pret ditën e duhur:
Top lista e atyre që më vizituan kur u plagosa 1981,më vizituan në...

26.02.2012  

Ja pak vlerësime politike të javës që po lëmë pas:
Përshëndetje mikesha,miq,zonja e zotëri. Aktualisht në...

19.02.2012  

Zeqë Gaxherri kërkon ti takoj ata që ndihmuan 1999
Foto 1. Zeqë Gaxherri nga Juniku,i plagosur rënd...

16.02.2012  

Formaliteti dhe realiteti politik para popullit
Foto : simbolikë e imagjinuar me pro pa asnjë kundër por se në Kosovë...

12.02.2012  

Disa nga shumë kronika ngjarjesh që nuk harrohen dot.
PS: Foto-I-:-Parulla të cilën e imagjinova në aeroplan sapo fluturoja...

12.02.2012  

E keqja,mjerisht po dominon mbi vendin tonë
Pasqyre e cila mund të thyhet por jo edhe të pastrohet lehtë në vendin...

09.02.2012  

Ultimatumi banal për 08 shkurt 2012 përfundoj më banalitetin e radhës...
Aventurat e prapaskenës politike nuk mund ti lexoj më e lere më të...

07.02.2012  

Riza Halimi pro ndërrimit të territoreve
Bota Sot 06.02.2012-. Përfaqësuesit e Kosovës Lindore janë...

04.02.2012  

Fanatizmi partiak për ballë shokë e veprimtarëve pa parti.
Më shkas një foto më Skënder Tolaj i cili më tha:...

01.02.2012  

Prapë,pjesë përshkrimesh pa prekur në arkiv ( Vizita-I-në AKR).
Foto: Takimi i parë paraprak si prekje e projekt tezave dhe plan...

31.01.2012  

Përkujtoj si fillim pa prekur pjesë ditari
Aktiviteti politik çfarë është zhvilluar në këtë objekt,tani e sa kohë...

31.01.2012  

Kryeministri Thaçi dhe politika e nenshkrimeve
Hashim Thaqi : Unë nuk e nënshkruaj as qe dua të jem këtu. Unë dua ta...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]