Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e premte , 30. shtator 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, dhjetor, 2012


13.12.2012  

Datë, muaj dhe vit shekulli 12.12.12f
Sot data e shekullit qe lehtë mbahet mend si datë, muaj, vit, pra...

11.12.2012  

Familjes time dhe borës që ra
Bora kaq e mirë që ra, akoma pa freskuar mushkëritë tona po shkrihet...

09.12.2012  

Përshëndetje më 5 pjesë video nga aktivitetet -(ARKIV)-
Video -1-. Xun Çetta kandidat i pavarur 2001 Konference shtypi...

07.12.2012  

Një pauzë si fryt i dilemave të mia se si tutje
Këto ditë kam një pauzë si fryt i dilemave të mia se si pas kaq vitesh...

01.12.2012  

Përgjimet në Kosovë,as një befasi e vogël e lere më diçka më shumë
Lajmi mbi këtë formë përgjimi është gjëja më e pa rëndësishme,për...


Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]