Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (23):

Internes

Artikel-Archiv, Janar, 2012


30.01.2012  

Krahasimi i pozitave në kohë të ndryshme !!!
Pozita ime sot mes dy politikave alternativë për vendin dhe fatin e...

30.01.2012  

Koment shtesë në Facebook pas lajmeve qendrore:
Reagim shtesë më shkas dalja e Bekim Haxhiut (Kamishi) më ultimatum...

30.01.2012  

Prit më ditë e prit më net pushka e Lilës s`po kërcet
Kaluan ditë e net të gjata dhe më siklet që kur në kuvendin e Kosovës...

27.01.2012  

Qytetarët e shtetit pa pushtet
Të gjithë po e dimë se qytetari,krimin duhet të denoncoj tek...

27.01.2012  

Hera e dytë më akuza të rënda,pse dhe ku është përgjegjësia e shtetit ?
Pas seancës së sotme parlamentare dhe lajmeve të mbrëmjes,nuk munda të...

26.01.2012  

Realitetet zbardhën edhe në këto forma :

26.01.2012  

SHPESHHERË LUFTA ËSHTË PAQE E PAQJA ËSHTË LUFTË.-(Per M.Zekën)

26.01.2012  

Pse nuk u mora aq shumë më Vetëvendosjen dhe ku gaboj ajo ?
Kohët e fundit,vërtet nuk u mora edhe aq shumë më Vetëvendosjen për...

24.01.2012  

Edhe një provokim i mirë për rrahje mendimesh nga Shkëlzen Gashi.
Shkelzen Gashi.Facebook 23.01.2012—. (Ne...

24.01.2012  

Zvicra në alarm të shkallës më të lartë !!! ( Provokim mendimi S.Kabashi )-
Salih Kabashi-- Më 22.01.2012-në Facebook ·...

22.01.2012  

Foto link përkulja para varrit Rugova
Fadil Trena në Facebook 21.01.2012---

20.01.2012  

Demaçi,nuk bartë më vetëm mesazhe të bashkëveprimtarëve.
Sot 19.01.2012 në TV.21 emisioni ,,speciale” mysafir Adem Demaçi nga ku...

20.01.2012  

Urime lirimi juaj z. Berisha
Shpresoj dhe uroj të keni kaluar pa pasoja fizike,psikike apo natyrave...

17.01.2012  

Mos bëni krahasime paushall mes Thaçit e Kurtit aq më pak kur të dyja jan të pa
Më 17.01.2012- në Facebook temë nga: Shkelzen Gashi...

17.01.2012  

Një debat rreth aktualitetit ku u kyça më vonës :
Të nderuar lexues,të gjitha ndërhyrjet e mia tash vonë në këtë...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]