Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e premte , 22. tetor 2021
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv


20.10.2021  

Dita vertetë shkurtuar por për ata që duan më punuar është mjaft e gjatë
Tani sapo u ktheva nga puna, ora po afron 24 por nuk po zbuloj e as...

17.10.2021  

Dita e parë pas kaq kohë heshtje sapo zhvillohej fushata
Tash e tutje lere se nuk ka heshtje zgjedhore për ma siq isha...

17.10.2021  

Akti jo vetëm moral por gati oblikativ do duhej të jetë votimi i qytetarit
Unë në Shkollën fillore ,,Ismail Qemali“në...

16.10.2021  

Një mesazh shumë i sinqert për Rakiqin dhe Rakiqat tjerë
Garan Rakiq dhe Rakiqat tjerë munden vetëm njërën...

13.10.2021  

Nese mundëm shkurt e më pak fjalë mbi situatën në Verei dhe pjesë tjera në vendi
Intervenimi anti rrjetit të krimit në vendin tonë sot,...

13.10.2021  

Policia e Kosovës dhe garantimi sajë për pranimin e pergjegjësisë
Policia e Kosovës dhe garantimi sajë për pranimin e...

27.09.2021  

Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama ndan ,,Yllin e Medaljës së Kryeministrit”
E percjella ceremoninë e dorëzimit në VIDEO ku degjova...

24.09.2021  

Të durosh, mjerisht DMTH frikacakët dhe të ligjët ti trimërosh…
Vendi po shkonë në sprovë të re kombëtare, larg...

22.09.2021  

Nga pa mundësia, koha apo mosha, puna e pësoj një ndryshim, gjithësesi tutje ak
Shumë tema s`fundi më kanë mbetur pa trajtuar por...

21.09.2021  

Sot një ditë krejt e re për mua...
Jeta ka hidherime të mëdha por mos harroni, se edhe...

15.09.2021  

Lamtumirë ikonë e klerit të ditëve të sotme Rexhep Boja
U ndjeva keq pse nuk isha aty për ta dhënë...

14.09.2021  

Sapo mora lajmin e hidhur, na paska lënë atdhetari, kleriku i nivelit të Nolit
Ishte lajm i hidhur kur kuptova se na paska lënë tani i ndjeri...

14.09.2021  

Analist pa parti do duhej ti respektoj çdo qeveri
Po, e kam thënë sa here dhe po e them,, Analist pa parti do...

14.09.2021  

Zgjedhjet lokale dhe heshtja ime në fillim :
As spo shkruaj e as implikohëm kaq heret në këto zgjedhje...

11.09.2021  

Realitetin e hidhur duhet më e thënë ngase e keqja me heshtje zë vend.
Nuk e njoh e as nuk di kush ishte dhe kush është kjo...

10.09.2021  

Tema kaq e ngritur mbi arkivat dhe hapjën e tyre po kalon në monotoni politike…
Sa kohë kam shkruar mbi zbardhjën e arkivit dhe akivave tjer...

10.09.2021  

Afishimet nga publikimet për ata që nuk më lexuan në kohë
Ka kohë që kur më shumë po afishoj e shperndaj per...

09.09.2021  

Kronika e zezë tash sa kohë, edhe mua më qoj në ditë zie
Ka javë e gati muaj që kur kronika e zezë më vdekje...

08.09.2021  

Mbeta i shtangur para ekranit nga lajmi i zi në Pejë
Për lajme si ky, Peja, Kosova e as gjithë kombi ynë, nuk...

07.09.2021  

Kosova, nga perzierjet e bizneseve mund të quhet një Kanton i Zvicrës
Kënaqësi e madhe ta shohim Villën e yllit të sportit...

06.09.2021  

Dashuria për vendin është e madhe por për cilin vend ?...
Sot, duke udhëtuar më veturë ku po shkoja në Zyrat e...

06.09.2021  

Të mos bëjsh e luftosh tërë jetën për Çamerinë sot, fatin e sajë mund ta kemi
Po, mos harroni, të mos bëjsh e luftosh tërë...

05.09.2021  

Dardani, sot 01.09.2021 i tha Lamtumirë beqarisë
Eeeuu sot djali im Dardani nenshkroj kapitulimin e Beqarisë më...

05.09.2021  

Pa foto e pa reklamë të vertetën dua më e thënë : Shumë po flasim për shtet ligj
Një Kosovë jo shtet ligjor, nuk e duam dhe as ajo nuk do...

05.09.2021  

Aktualiteti politik sot i cili po rrokullisët në kokën time
Një thënje e mrekullueshme për ditët që kaluam...

10.07.2021  

ADN më doli Shqiptar klasik në perpjekje të kohës e cila do duhet të vjen
Thuhet, kanë thënë të huajt dhe nga pervojat e gjata...

10.07.2021  

Sot i pushuar nga familja, me mire se sa nga dreqerit ne politikë dhe shejtanët
Sot i pushuar nga familja, me mire se sa nga dreqerit ne politikë...

03.07.2021  

PDK dhe konventa sajë politike sot
PDK kishte nevojë urgjente për ta ndryshuar jo vetëm...

27.06.2021  

Ta mësojm e mos harrojm historinë e Çamërisë na duhet kjo
Po ne duhet ta mësojm e mos harrojm historinë e...

27.06.2021  

Kronika e zezë në rritje ekstreme në gjitha hapsirat e vendit tonë,
Është për mjerim çfarë po ndodh, kronika e...

25.06.2021  

Një urim pervjetori jasht politikës e cila na mplaku kaq gjatë
Është fat kur nga politika më ipët rasti të...

15.06.2021  

As i zgjuar e as në gjum monologu më Kosovën në këtë mengjes më paska djerësitur
Ah Kosovë o vendi im, shumë të deshta dhe të dua...

10.06.2021  

Pasi kreva shumë punë, i lodhur tej mase edhe pse jo bash mire më shendet dola t
Pasi kreva shumë punë, i lodhur tej mase edhe pse jo bash...

31.05.2021  

Ta njohësh botën e jo sa duhët fëmiun tënd kjo është një pergjegjësi e cila na m
Po, vërtetë ta njohësh botën e jo sa duhët...

29.05.2021  

Nga sot, ora pas mesnate, më 65 vite po dal në psension !!! po unë tek tani jetë
Po, vertetë nga sot, ora pas mesnate, më 65 vite po dal...

28.05.2021  

Tek ne diqka nuk po funksionon, kur afrohët njëri ik tjetri, kur ik tjetri afroh
Tek ne vërtet diqka nuk po funksionon, kur afrohët njëri...

28.05.2021  

Sot 28.05.2021 k+etu pes+e Shperndarje
Facebook-u perkujton 28.05.2021 : Xun Çetta E...

29.04.2021  

Takime gëzimi por pjesërisht edhe pikëllimi pas 40 vitësh …
Këto ditë ngarkesash më organizime të ndryshme,...

20.04.2021  

Të nderuar/ mikesha, miq e lexues/e në facebok dhe portale tjera publike.
Ishin vitet kur vlerësimet tuaja reale si këtu nen...

19.04.2021  

Simpoziumi i djeshëm në Stuttgart, kaloj mirë edhe pse gati rrëshqitëm në seancë parlamentare madje më replika
Për më shumë mbi Simpozium e 40 vjetorit 1981 mbajtur...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]