Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv


10.06.2021  

Pasi kreva shumë punë, i lodhur tej mase edhe pse jo bash mire më shendet dola t
Pasi kreva shumë punë, i lodhur tej mase edhe pse jo bash...

31.05.2021  

Ta njohësh botën e jo sa duhët fëmiun tënd kjo është një pergjegjësi e cila na m
Po, vërtetë ta njohësh botën e jo sa duhët...

29.05.2021  

Nga sot, ora pas mesnate, më 65 vite po dal në psension !!! po unë tek tani jetë
Po, vertetë nga sot, ora pas mesnate, më 65 vite po dal...

28.05.2021  

Tek ne diqka nuk po funksionon, kur afrohët njëri ik tjetri, kur ik tjetri afroh
Tek ne vërtet diqka nuk po funksionon, kur afrohët njëri...

28.05.2021  

Sot 28.05.2021 k+etu pes+e Shperndarje
Facebook-u perkujton 28.05.2021 : Xun Çetta E...

29.04.2021  

Takime gëzimi por pjesërisht edhe pikëllimi pas 40 vitësh …
Këto ditë ngarkesash më organizime të ndryshme,...

20.04.2021  

Të nderuar/ mikesha, miq e lexues/e në facebok dhe portale tjera publike.
Ishin vitet kur vlerësimet tuaja reale si këtu nen...

19.04.2021  

Simpoziumi i djeshëm në Stuttgart, kaloj mirë edhe pse gati rrëshqitëm në seancë parlamentare madje më replika
Për më shumë mbi Simpozium e 40 vjetorit 1981 mbajtur...

19.04.2021  

Kur nuk luftohët krimi, aj perseritët akoma më rrezikshëm në këtë kohë papergjegjësish
Koha e cila po na vret shpirtërisht është kjo sot, po kjo...

16.04.2021  

Edhe neser në Shtutgart të Gjermanisë e ndoshta po lirohemi nga ky Jubilar i 40 vjetorit 1981
Tani një shkrim ky këtu krejt më ndryshe nga kumtesat...

12.04.2021  

Reforma e ndryshimeve në vendin tonë tani po fillon, ky sukses edhe në zbardhjën e 1981-shit po ndikon
Kurr më mirë e më arsyeshëm se tani pas ndryshimeve...

10.04.2021  

Vetëm të marrët në politikë, të kompleksuarit në mendje, u frikësian nga fjalimi i Kryetarës zonja Osmani
Nuk kam kohë të tjerri analiza për ta gjetur guralecin...

08.04.2021  

Një shkrim si ky, tmerron gjithë pushtetar e hiliqar të gjitha kohëve dhe pushteteve tyre
Unë, nuk kam bashkëpunuar më t`pa vdekshmën dhe...

07.04.2021  

Një paralajmërim për lexues/e në profilin tim Facebook dhe pjesërisht në info-cetta:
Siq mud të shihët, dje nuk kam postuar bash asgjë, madje...

05.04.2021  

Tri afishime nga facebooku perkujton më shtesat si koment në info-cetta sot 05.04.2021
Afishimi -I- Kur njeriu shkruan më shpirt e ndjenja rezistenca...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]