Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv


09.09.2021  

Kronika e zezë tash sa kohë, edhe mua më qoj në ditë zie
Ka javë e gati muaj që kur kronika e zezë më vdekje...

08.09.2021  

Mbeta i shtangur para ekranit nga lajmi i zi në Pejë
Për lajme si ky, Peja, Kosova e as gjithë kombi ynë, nuk...

07.09.2021  

Kosova, nga perzierjet e bizneseve mund të quhet një Kanton i Zvicrës
Kënaqësi e madhe ta shohim Villën e yllit të sportit...

06.09.2021  

Dashuria për vendin është e madhe por për cilin vend ?...
Sot, duke udhëtuar më veturë ku po shkoja në Zyrat e...

06.09.2021  

Të mos bëjsh e luftosh tërë jetën për Çamerinë sot, fatin e sajë mund ta kemi
Po, mos harroni, të mos bëjsh e luftosh tërë...

05.09.2021  

Dardani, sot 01.09.2021 i tha Lamtumirë beqarisë
Eeeuu sot djali im Dardani nenshkroj kapitulimin e Beqarisë më...

05.09.2021  

Pa foto e pa reklamë të vertetën dua më e thënë : Shumë po flasim për shtet ligj
Një Kosovë jo shtet ligjor, nuk e duam dhe as ajo nuk do...

05.09.2021  

Aktualiteti politik sot i cili po rrokullisët në kokën time
Një thënje e mrekullueshme për ditët që kaluam...

10.07.2021  

ADN më doli Shqiptar klasik në perpjekje të kohës e cila do duhet të vjen
Thuhet, kanë thënë të huajt dhe nga pervojat e gjata...

10.07.2021  

Sot i pushuar nga familja, me mire se sa nga dreqerit ne politikë dhe shejtanët
Sot i pushuar nga familja, me mire se sa nga dreqerit ne politikë...

03.07.2021  

PDK dhe konventa sajë politike sot
PDK kishte nevojë urgjente për ta ndryshuar jo vetëm...

27.06.2021  

Ta mësojm e mos harrojm historinë e Çamërisë na duhet kjo
Po ne duhet ta mësojm e mos harrojm historinë e...

27.06.2021  

Kronika e zezë në rritje ekstreme në gjitha hapsirat e vendit tonë,
Është për mjerim çfarë po ndodh, kronika e...

25.06.2021  

Një urim pervjetori jasht politikës e cila na mplaku kaq gjatë
Është fat kur nga politika më ipët rasti të...

15.06.2021  

As i zgjuar e as në gjum monologu më Kosovën në këtë mengjes më paska djerësitur
Ah Kosovë o vendi im, shumë të deshta dhe të dua...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]