Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv


17.10.2021  

Akti jo vetëm moral por gati oblikativ do duhej të jetë votimi i qytetarit
Unë në Shkollën fillore ,,Ismail Qemali“në...

16.10.2021  

Një mesazh shumë i sinqert për Rakiqin dhe Rakiqat tjerë
Garan Rakiq dhe Rakiqat tjerë munden vetëm njërën...

13.10.2021  

Nese mundëm shkurt e më pak fjalë mbi situatën në Verei dhe pjesë tjera në vendi
Intervenimi anti rrjetit të krimit në vendin tonë sot,...

13.10.2021  

Policia e Kosovës dhe garantimi sajë për pranimin e pergjegjësisë
Policia e Kosovës dhe garantimi sajë për pranimin e...

27.09.2021  

Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama ndan ,,Yllin e Medaljës së Kryeministrit”
E percjella ceremoninë e dorëzimit në VIDEO ku degjova...

24.09.2021  

Të durosh, mjerisht DMTH frikacakët dhe të ligjët ti trimërosh…
Vendi po shkonë në sprovë të re kombëtare, larg...

22.09.2021  

Nga pa mundësia, koha apo mosha, puna e pësoj një ndryshim, gjithësesi tutje ak
Shumë tema s`fundi më kanë mbetur pa trajtuar por...

21.09.2021  

Sot një ditë krejt e re për mua...
Jeta ka hidherime të mëdha por mos harroni, se edhe...

15.09.2021  

Lamtumirë ikonë e klerit të ditëve të sotme Rexhep Boja
U ndjeva keq pse nuk isha aty për ta dhënë...

14.09.2021  

Sapo mora lajmin e hidhur, na paska lënë atdhetari, kleriku i nivelit të Nolit
Ishte lajm i hidhur kur kuptova se na paska lënë tani i ndjeri...

14.09.2021  

Analist pa parti do duhej ti respektoj çdo qeveri
Po, e kam thënë sa here dhe po e them,, Analist pa parti do...

14.09.2021  

Zgjedhjet lokale dhe heshtja ime në fillim :
As spo shkruaj e as implikohëm kaq heret në këto zgjedhje...

11.09.2021  

Realitetin e hidhur duhet më e thënë ngase e keqja me heshtje zë vend.
Nuk e njoh e as nuk di kush ishte dhe kush është kjo...

10.09.2021  

Tema kaq e ngritur mbi arkivat dhe hapjën e tyre po kalon në monotoni politike…
Sa kohë kam shkruar mbi zbardhjën e arkivit dhe akivave tjer...

10.09.2021  

Afishimet nga publikimet për ata që nuk më lexuan në kohë
Ka kohë që kur më shumë po afishoj e shperndaj per...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]