Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (22):

Internes

Artikel-Archiv


10.11.2021  

Pjesë shkëputur nga ditari, e cila më kujton shumë edhe tani pas 34 vitësh
Në shfletim për seleksionim ditari lexoj : Dita e lirimit...

09.11.2021  

Edhe një paralajmërim për kujdesin dhe pergjegjësinë që duhet ta kemi në Faceboo
Sa keq kur fshihën postimet e aq më keq kur fshihën...

08.11.2021  

Nga sa muaj që kur më plasën sa gëzime po aq hidherime tek sot ditë gëzimi
Nga sa muaj që kur më plasën sa gëzime po aq...

07.11.2021  

Një poezi e cila të ndieshmit i bënë në dhe më hy, komenti im sadopak, hjek merz
Lexo të plotë këtu dhe le ta dridh trurin sadopak ai i...

07.11.2021  

Një koment urim sa për ditëlindje po aq për punën që bënë Prof. Zymer Neziri
Komenti im pas postimit të z. Alban Y Neziri Facebook mesnatë...

06.11.2021  

Nderpritet puna kur ka punë tjetër më vlerë nga e cila perfiton pervoja jete
Në Shfletim të publicistikës në info-cetta nga 318...

02.11.2021  

Lajmi i të çmendurve nga Media Serbe, Një tregti pa hangji do thoshte popullli
,, BE do na jap 200 milionë në vit dhe ne t`ia...

02.11.2021  

Marrveshjet e fshehta për fatin e vendit, në botën e zhvilluar denohen më burg
Lidhja ku lexohet më shumë mbi dridhjët diplomatike jasht...

01.11.2021  

Një thirrje publike dhe krejt miqësore z. Aleksander Vuçiq
Lëri këshillat e z. Rama i cili ty bashkë më...

01.11.2021  

Vendi don jetësim ndryshimësh të kundertën e di çfarë mund pjell në vendin tonë
Pushteti i pa kontrolluar në funksionimin e tij bashkë më...

29.10.2021  

Zhgenjimet e reja politike po fillojn, jeta e poshter në politikë qenka kjo !!!
Kerecnimet e tilla Kryeministrit në mesazh privat apo Facebook,...

25.10.2021  

Bjeshka ishte prioritet, temat politike si gjithëherë shkojn e vijn apet
Plotë dy ditë, për mua aktuale ishte Bjeshka, dimri po...

22.10.2021  

Vonesa ime si prononcim pas këtyre zgjedhjeve ka disa arsy kryesisht ballotazhet
Vonesa ime si prononcim pas këtyre zgjedhjeve ka disa arsy e...

20.10.2021  

Dita vertetë shkurtuar por për ata që duan më punuar është mjaft e gjatë
Tani sapo u ktheva nga puna, ora po afron 24 por nuk po zbuloj e as...

17.10.2021  

Dita e parë pas kaq kohë heshtje sapo zhvillohej fushata
Tash e tutje lere se nuk ka heshtje zgjedhore për ma siq isha...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]