Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e hënë , 16. maj 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv


21.11.2021  

Mehmet Hajrizi një veprimtar i rreshkur dhe politikan i heshtur
Kohët po kalojn, vitët po shkojn por arkivi realitetet do ti...

20.11.2021  

Edhe kjo po vazhdon të më ndodh, e hidhur kjo sa vet jeta në perpjekje
U inkuadrova në këtë temë sa po shetitja ngase ma...

20.11.2021  

Ndodh kur tema nuk më len të heshti e mos them dy fjalë
Nuk i kam lexuar të gjitha më shpresë ti kem e lexoj por...

17.11.2021  

Zvicra vendi i mundësive për ata që din, duan dhe mund të kontribojn për vendin
Nuk ka si të pershkruhet kënaqësia e suksesit të...

17.11.2021  

Një koment mesazh mikut tim pas dorëheqjës tij 17.11.2021
Bajram Ajeti facebook 17.11.2021 ora 14 Leximi i plotë...

17.11.2021  

Unë nuk jam diplomat, në raport komunikimi më të huajt gabime po u gjejë
Ja si po komunikojn e si do duhej komunikuar diplomat tonë :...

17.11.2021  

Nga pervojat e fillove i nderuar Muharrem po më pervoja tjerët po ta kthejn.
Ata të cilët kurr nuk kanë hyerë në këto...

16.11.2021  

Urime fitorja z. Kryetar Perparim Rama
Për sa ju dëgjova dhe percjella më vemdendje në...

16.11.2021  

Mos vajtoni por pranoni rezultatin e kompromiseve në demokraci
Më shumë këtu : Mekuli Press facebook 16.11.2021 ora...

16.11.2021  

Sadri Ramabaja skandali tij befasues mbi zgjedhjet e 14.11.2021
Pikërisht sot sapo e lexova skandalin Ramabaje !!!. Të heshti...

10.11.2021  

Pjesë shkëputur nga ditari, e cila më kujton shumë edhe tani pas 34 vitësh
Në shfletim për seleksionim ditari lexoj : Dita e lirimit...

09.11.2021  

Edhe një paralajmërim për kujdesin dhe pergjegjësinë që duhet ta kemi në Faceboo
Sa keq kur fshihën postimet e aq më keq kur fshihën...

08.11.2021  

Nga sa muaj që kur më plasën sa gëzime po aq hidherime tek sot ditë gëzimi
Nga sa muaj që kur më plasën sa gëzime po aq...

07.11.2021  

Një poezi e cila të ndieshmit i bënë në dhe më hy, komenti im sadopak, hjek merz
Lexo të plotë këtu dhe le ta dridh trurin sadopak ai i...

07.11.2021  

Një koment urim sa për ditëlindje po aq për punën që bënë Prof. Zymer Neziri
Komenti im pas postimit të z. Alban Y Neziri Facebook mesnatë...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]