Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (17):

Internes

Artikel-Archiv


07.12.2021  

Sherim të shpejt dhe rikthim në jetë pune kusha im Isuf Çeta
Tash, veq kaluan 24 orë që kur u informova mbi goditjën e...

06.12.2021  

Një ditë pak më ndryshe nga ditët tjera
Sot do doja ta publikoj një analizë timen siq di të...

04.12.2021  

Pa kohë e pa një qetësim, nuk po më lë rehat vendi im,
Pa kohë e pa një qetësim, nuk po më lë rehat...

04.12.2021  

Oooo jam i zënë bre veq këtë koment po e bëjë e punën që kam po vazhdoj ta bëjë.
Xun Çetta : Shemsi i nderuar, jam pa kohë të shkruaj...

02.12.2021  

Nuk pate çfarë u bënë edhe pse s`lan gjë pa të bërë e thënë
Nuk pate çfarë u bënë edhe pse s`lan gjë pa...

01.12.2021  

Drejtësia në rastin e Donjetës nuk guxon të na turpëron
Krimi dhe terrorizmi janë dy gjëra të cilat dallojn por...

01.12.2021  

Të bësh për fëmijën tënd dhe familje ke bërë për shtetin por, prap, shteti është
Të bësh për fëmijën tënd dhe familje ke...

30.11.2021  

Në pa mundësi kohe, i barti këtu 4 postime më dy komente të miqve te mij- koha !
Postimi-I- Korrubcioni në istitucione edhe mund të...

29.11.2021  

Thënë të vertetën, z. Behgjet Pacilli më sukses ja doli
Ka vite që kam thënë, mos të nxitojm tjetrin ta...

29.11.2021  

Një konstatim nga takimi i dy presidencave të dy shteteve mike
Konferenca e përbashkët për media me Presidentin e...

29.11.2021  

Të mëdhenjët dhe të vegjlit në politikë
Nuk isha e as jam i vogël që të mëdhenjët...

28.11.2021  

Urimet e kësajë dite festive sikur nuk po mund të ndalën
Si ti uroj të gjithë e jo Babën tim ! një NDSH-ist...

28.11.2021  

Edhe një urim-falenderim më të veqant
Më në fund, më flamurin i cili na bashkoj nder shekuj, e...

28.11.2021  

Sot është ditë feste por edhe më pushuar e jo aq shumë më shkruar e lexuar
Facebook-u edge sot më paska sjellur shumë perkujtime...

27.11.2021  

Dita e forcës sonë
Ushtria e Kosovës do të jetë vet forca ngase...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]