Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e hënë , 16. maj 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv


06.02.2022  

,,Rasti mbret i botës” kështu kanë thënë dhe kështu po deshmon
Mirë do ishte të mos jetojm e as fatin, vetëm rastit...

03.02.2022  

Më perkushtim po percjelli z. Isa Mustafa në T 7
Më perkushtim po percjelli z. Isa Mustafa i cili jap mendimet e...

02.02.2022  

Mbmyllja ime në karantinim 01.02.2022 !!!
Mbyllja ime në karantinim, muk kaloj si mbyllje por si bredhje...

01.01.2022  

Gëzuar 2022 kudo që jeni në vendin tonë dhe andej nga na perzën
Tashmë veq po festojm, por ka shumë të atillë...

01.01.2022  

Iku i vjetri, erdhi viti Ri, por ne do vazhdojm maskat e të këqinjëve më i shky
Për vendin dhe kombin tonë, të gjithë, bash të...

29.12.2021  

Dy shkëputje nga LEKSIKONI i cili pritet të dal pas kaq permbledhjeve intenzive
Një zë këtu më temën : Një pushkatim...

08.12.2021  

Lajm i hidhur, sapo konfirmoj vëllau i tij Flamuri, Isuf Çeta na la
Ngushllime Flamur dhe gjithë familjës tonë Ceta, një...

08.12.2021  

Ku ishim dje e ku mund të arrijm neser ?
Jo vetëm pse nuk dua, por nuk do duhej të ndodh...

08.12.2021  

Sa më kulturë miku im Florim Zeqa fton lexuesit të komentojn por mos të ofendojn
Është kultura e njeriut në politikë kjo, pra kritiko...

08.12.2021  

Një emision më vlerë që ta degjojn besneset private, ato shtetërore dhe qytetarë
Një emision shumë i nevojshem ta degjojn bizneset private dhe...

07.12.2021  

Sherim të shpejt dhe rikthim në jetë pune kusha im Isuf Çeta
Tash, veq kaluan 24 orë që kur u informova mbi goditjën e...

06.12.2021  

Një ditë pak më ndryshe nga ditët tjera
Sot do doja ta publikoj një analizë timen siq di të...

04.12.2021  

Pa kohë e pa një qetësim, nuk po më lë rehat vendi im,
Pa kohë e pa një qetësim, nuk po më lë rehat...

04.12.2021  

Oooo jam i zënë bre veq këtë koment po e bëjë e punën që kam po vazhdoj ta bëjë.
Xun Çetta : Shemsi i nderuar, jam pa kohë të shkruaj...

02.12.2021  

Nuk pate çfarë u bënë edhe pse s`lan gjë pa të bërë e thënë
Nuk pate çfarë u bënë edhe pse s`lan gjë pa...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]