Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (22):

Internes

Artikel-Archiv


10.03.2022  

Një nderhyrje më një qendrim në situatat e krijuara në vendin tim
Nuk dua të krijoj panik por realitetin si gjithëherë du...

09.03.2022  

Sot ishte, jo vikend pushimi, por vikend pune
Po, sot ishte një vikend i ngarkuar më punë dhe pa...

07.03.2022  

Një urim të cilin edhe bukur gjatë do duhët ta bëjm vetëm afishim :
Sejdi Gega facebook dita e mësuesit 07.03.2018 Të dashur/a...

05.03.2022  

Shumë zhurmë për FONDIN e sigurisë, e kjo nuk i bënë mirë as nderë ardhmerisë
Unë nga momenti kur doli FONDI i sigurisë, kam dhënë...

04.03.2022  

Aleksaner Vuqiq, Ivica Daqiq dhe Ana Berrnjadiq 04.03.2922
Sado ta urrejsh politikën dhe politikanët e pa bindur në...

04.03.2022  

Ishte një emision i mirë ky i cili veqsa preku aktualitetin e FONDIT të Ushtrisë
Tani sapo perfundoj emisioni më ndryshe nga po mbyllen emisione...

03.03.2022  

Nuk e di sakt, qka kisha pas më thënë po të isha po në këtë emision ?
Jo more e di më shumë se sakt qka kisha pas të them dhe...

01.03.2022  

Më në fund, ja vendimi i Qeverisë Kurti për Fondin e FSK-së, sot 01.03.2022.
Pas një pune shumë të gjatë e shumë mundimeve...

01.03.2022  

Sapo mora një konfirmim për epilogun e luftës në Ukrainë !
Facebook : https://www.facebook.com/xcetta/posts/5169432853076803

24.02.2022  

Tri afishime për info-cetta 24.02.2022
Afishimi-I- per info-cetta Një kujtim i mirë i cili edhe...

24.02.2022  

Para se Ukraina, sot u godit shekulli Ri, u godit edhe Perestrojka e MS Gorbacov
Sot ishte një lajm i rëndë për njerëzimin e...

19.02.2022  

Sot, serish në të perditshmë 20 minuten CH, në gjuhë shqipe lexon :
Veçori e re e aplikacionit : Tani 20 Minuten është edhe...

19.02.2022  

Ka shtet Kosovar por jo Komb Kosovar o njerëz
Kosova është shtet i ri i çliruar, fal rezistencës...

19.02.2022  

Ralaksimi im e shtunë 19.02.2022 Facebook
Facebook : https://www.facebook.com/xcetta/posts/5139134969439925...

17.02.2022  

Kjo festë pavarësie e shtetit tonë,më në fund mire kaloj
Kjo festë pavarësie e shtetit tonë, pa dallim pak...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]