Kadri S Cetaj  Facebook  pas mesnate 27 dhe 28.11.2012
 
Bild 9 / 9
Dardani dhe Iliri Dardani Sevdija me fëijë Dardani e Iliri ne borë Eigenthall Iliri Para varrit të Babait Mustafë Çetaj (Mustaf Hoxha) Xuni ne veture Varri ku pushon trupi i veprimtarit te NDSH-se Mustafe Rame Cetaj nga fshati Trubuhovc Kadri S Cetaj  Facebook  pas mesnate 27 dhe 28.11.2012
Kadri S Cetaj Facebook pas mesnate 27 dhe 28.11.2012

Inormacione - Imazhi

Përshkrimi
Sa mire qe erdhën këto dite e po mundem me festuar se me pas kenë shkau pushtues këtu as te varri i babit s'kisha mund me ardhur , ose nuk do kisha dit hala ku pushon trupi i tij...Unë e pata fatin me humbë njërin qe më ka pru në këtë jetë, njeriun qe ma ka jep dashurinë ma të madhe për prind e atdhe ne ditët ma të mira të jetës teme. Mburrna qe babi im ka rënë e flijuar për një qellim për të cilin ka jetua e flijuar. Ka jetuar e flijuar për idealet edhe shumë tjerëve qe kanë rënë e vdekur për,Shqipni o ka bohet realitet kështu qe kom arsye me festuar.
ngarkuar nga
Xun Çetta
madhësia
231.5 kBytes
klikime
6264
Vlerësime
( 1 Vlerësime(et) )
Datë
am 28.11.2012 um 18:43
Keywords

Vlerësime

Keq           Mirë 

Komente

Es wurden noch keine Kommentare abgegeben.
Loggen Sie sich ein, um einen Kommentar zu schreiben.