Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Mema (Demaci) Wetingen 11.11.2012.
 
Bild 6 / 6
Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumnajë e Dashuri nga autor Adem Mema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumnajë e Dashuri nga autor Adem Mema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Mema (Demaci) Wetingen 11.11.2012.
Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Mema (Demaci) Wetingen 11.11.2012.

Inormacione - Imazhi

Përshkrimi
Foto: Kater veprimtar të këtyre dy shekujve,kush më shume e kush me pak,kush nga kjo pozite e kush nga tjetra por se sukseset jan ato qe na bashkojne. Reshati,Kadriu,Idizi dhe konsulli i Ambasades se Kosoves ne Zürich Salih Sefa.
ngarkuar nga
Xun Çetta
madhësia
433.93 kBytes
klikime
4763
Vlerësime
Asnjë
Datë
am 22.11.2012 um 23:31
Keywords

Vlerësime

Keq           Mirë 

Komente

Es wurden noch keine Kommentare abgegeben.
Loggen Sie sich ein, um einen Kommentar zu schreiben.