Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012.
 
Bild 5 / 6
Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumnajë e Dashuri nga autor Adem Mema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumnajë e Dashuri nga autor Adem Mema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Mema (Demaci) Wetingen 11.11.2012.
Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012.

Inormacione - Imazhi

Përshkrimi
Foto: Aktivist te cilet per nje jete te tere bene per vendin dhe çlirimin etij. Ne kembe veprimtari dhe publicisti Kadri Rexha i cili edhe kishte referatin kryesor ne kete promovim librim,referat ky teper i ngjeshur dhe më argumente çfarë pasqyron ,afer tij ulur Shefqet Hasanaj,veteran i veprimtarive në këto dy decenie Hasan Mala (Plaku),Saime Isufi( Bulja),Kadri Rexhepi per balle tyre nje veprimtar ky nder me te pa ndalurit në këtë rrugë të lirisë dhe citimit të vendit.
ngarkuar nga
Xun Çetta
madhësia
478.28 kBytes
klikime
5546
Vlerësime
( 1 Vlerësime(et) )
Datë
am 22.11.2012 um 23:16
Keywords

Vlerësime

Keq           Mirë 

Komente

Es wurden noch keine Kommentare abgegeben.
Loggen Sie sich ein, um einen Kommentar zu schreiben.