Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012.
 
Bild 2 / 6
Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumnajë e Dashuri nga autor Adem Mema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumnajë e Dashuri nga autor Adem Mema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012. Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Mema (Demaci) Wetingen 11.11.2012.
Promovimi i librit Shkrumbnajë e Dashuri nga autor Adem Dema (Demaci) Wetingen 11.11.2012.

Inormacione - Imazhi

Përshkrimi
Foto: Xun Cetta duke marr shenime nga ku edhe më shikim balle per balle kuptohej me autorin Adem Dema( Demaci) përjashtuar ca pika te vogla në permiresim ato. Per kurreshtje dhe befasi të disave e them kete dhe realisht duhet kuptuar ata.
ngarkuar nga
Xun Çetta
madhësia
489.98 kBytes
klikime
4493
Vlerësime
Asnjë
Datë
am 22.11.2012 um 23:05
Keywords

Vlerësime

Keq           Mirë 

Komente

Es wurden noch keine Kommentare abgegeben.
Loggen Sie sich ein, um einen Kommentar zu schreiben.