Sevdija me fëijë
 
Bild 3 / 9
Dardani dhe Iliri Dardani Sevdija me fëijë Dardani e Iliri ne borë Eigenthall Iliri Para varrit të Babait Mustafë Çetaj (Mustaf Hoxha) Xuni ne veture Varri ku pushon trupi i veprimtarit te NDSH-se Mustafe Rame Cetaj nga fshati Trubuhovc Kadri S Cetaj  Facebook  pas mesnate 27 dhe 28.11.2012
Sevdija me fëijë

Inormacione - Imazhi

Përshkrimi
Bjeshka Eigenthall
ngarkuar nga
Xun Çetta
madhësia
69 kBytes
klikime
4810
Vlerësime
Asnjë
Datë
am 21.10.2012 um 21:56

Vlerësime

Keq           Mirë 

Komente

Es wurden noch keine Kommentare abgegeben.
Loggen Sie sich ein, um einen Kommentar zu schreiben.