Para varrit të Babait Mustafë Çetaj (Mustaf Hoxha)
 
Bild 6 / 9
Dardani dhe Iliri Dardani Sevdija me fëijë Dardani e Iliri ne borë Eigenthall Iliri Para varrit të Babait Mustafë Çetaj (Mustaf Hoxha) Xuni ne veture Varri ku pushon trupi i veprimtarit te NDSH-se Mustafe Rame Cetaj nga fshati Trubuhovc Kadri S Cetaj  Facebook  pas mesnate 27 dhe 28.11.2012
Para varrit të Babait Mustafë Çetaj (Mustaf Hoxha)

Inormacione - Imazhi

Përshkrimi
Më kërkesën e dy femive te mi vizituam varrin e Babait tim, gjyshit të tyre
ngarkuar nga
Xun Çetta
madhësia
73.04 kBytes
klikime
5828
Vlerësime
( 2 Vlerësime(et) )
Datë
am 20.11.2012 um 03:42
Keywords

Vlerësime

Keq           Mirë 

Komente

Es wurden noch keine Kommentare abgegeben.
Loggen Sie sich ein, um einen Kommentar zu schreiben.