Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (27):

Internes

Fotogaleria - Xun Çetta dhe Adem Istrefi

Kërko  
Xun Çetta dhe Adem Istrefi
 
Bild 1 / 18
Xun Çetta dhe Adem Istrefi Një takim më Agim Mustën -Tiranë E pame për ngushllimi tek Haki Gashi  E pame për ngushllimi tek Haki Gashi  Tani për këtë moment Hakiu me tregon arkivin e tij. E Pame për ngushllime për babain tek Haki Gashi Ambienti i sallonit në dy kate tek Haki Gashi ku ishim për ngushllime Njëra nga tavolinat në të pame për ngushllime Haki Gashin Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Rexhahmetaj -1 foto Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Rexhahmetaj Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike-Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Grup veprimtaresh nga promovimi i librit Shkrumbenaje e Dashuri.të autorit Aden Dema (Demaçi)
Xun Çetta dhe Adem Istrefi

Bild - Informationen

Beschreibung
Pas sa vitesh edhe një takim i dhimbëshëm për krejt çfarë rrefente miku Adem Istrefi
hochgeladen von
Xun Cetta
Dateigrösse
47.34 kBytes
Zugriffe
7165
Bewertung
( 3 Bewertung(en) )
Datum
am 20.11.2012 um 03:33
Keywords

Bewertung

Schlecht           Gut 

Kommentare

Es wurden noch keine Kommentare abgegeben.
Logge dich ein, um einen Kommentar zu schreiben.