Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (15):

Internes

Fotogaleria - Pushim Vjetor 87. Por don Sqarimin e vet

Kërko  
 Pushim Vjetor 87. Por don Sqarimin e vet
 
Bild 34 / 35
16.06.1988, Vizitë ish Burgut  Partizan Foto mga Burgi Lubjanë Bled vikend Grupe te Burgosursh me Drejtorine 16 06 1988.JPG Foto nga Burgu Lubjanë  Burgu Nova Gorice 08 03 1987.JPG Dritarja e dhomes time Burg N Gorice 08 03 1987.JPG Foto qe ma sjellen ne vizite 1984.JPG Foto më dy(2) herë befasi: Me 16 06 88 Airo porti i ushtrimeve per fluturim Bled   .JPG I shtrir ne nje Operacion Spitali N Gorice 1987.JPG Me-16 06 88-Liqeni-Bled-Piknik-kolektiv-nga-Burgu Burgu ku jan maltertuar dhe ekzekutuar partizanët - Me 16 06 1988 Shtepia e Lind Franc Preshern ne  VRBA Nr 2 Ra.JPG Nje Shetitje Burg zvog Me F Blakajn Kovrage.JPG Ne nje Piknik me Drejtorine dhe kolektivin e Burgut Ne Spital Pas Operacionit Burg 1987 N Gorice.JPG Me Muhametin ne Nova Gorice 1986 Shefki Shatri, viti 1984 ne Lubjanë Panorame nga Dobi 26 09 1986 Nova Gorice me Muhametin  - 1986   Xuni 1986  Foto që edhe sot përkujton qëndrimet e mia prej kokëfortësie jo vetëm përball pushtetit por edhe shokëve që nuk kuptuan Foto,kuptimin e së cilës e kuptova më shumë vonesë.Sqarimet vinë më pas. Pse prishet kjo fotografi ? Nga frika e pa nevojë Ja mënyra se si uronim njëri tjetrin për vitin e ri : Xuni Burgu Kp Armja mbi foto e hjek T D zv Xuni ne pune Burgu Koper 05 05 1989 Xuni ne Dho Gjumit Burg Koper 03 05 1989  Xuni në vizitë Spitalit partizan Franja ,drejtoria e burut dhe të burgosurit. 16.06.1988. Begunja -Radovlicë Xuni pa Mustaqe Koper 03 10 1987 Xuni Rregollon Shtratin Burgu Koper 03 05 1989  Pushim Vjetor 87. Por don Sqarimin e vet Më 16 06 88 Liqeni Bled unë në një barkë e drejtori më lunder
Pushim Vjetor 87. Por don Sqarimin e vet

Bild - Informationen

Beschreibung
Një sqarim i shkurtër
hochgeladen von
Xun Cetta
Dateigrösse
50.23 kBytes
Zugriffe
6741
Bewertung
( 2 Bewertung(en) )
Datum
am 08.11.2011 um 22:25

Bewertung

Schlecht           Gut 

Kommentare

Xun Çetta schrieb am  %x 21:42:56
Të sqarohet secila foto veç e Veç ka nevojë jo për shkak të cilit do qoftë nga ish të burgosurit politik e aq më pak për ata qe ishin në po ato burgje ku unë kam vuajt denimin. Sqarimet shtesë dhe në detale duhet bërë për shkak të jo pak kujdestarëve qe kërkojn vrima për ta futur pyken e tyre përqarëse dhe të dyshimeve,gjë kjo e cila ndonjëhere edhe ju ka ndezur,kuptohet më ndihmën e njerëzve të instrumentalizuar. Ballafaqimi më gjithë ata kujdestar të se keqes është rruga më e mirë për ti ndalur spekulimet
Logge dich ein, um einen Kommentar zu schreiben.