Foto që edhe sot përkujton qëndrimet e mia prej kokëfortësie jo vetëm përball pushtetit por edhe shokëve që nuk kuptuan
 
Bild 24 / 35
16.06.1988, Vizitë ish Burgut  Partizan Foto mga Burgi Lubjanë Bled vikend Grupe te Burgosursh me Drejtorine 16 06 1988.JPG Foto nga Burgu Lubjanë  Burgu Nova Gorice 08 03 1987.JPG Dritarja e dhomes time Burg N Gorice 08 03 1987.JPG Foto qe ma sjellen ne vizite 1984.JPG Foto më dy(2) herë befasi: Me 16 06 88 Airo porti i ushtrimeve per fluturim Bled   .JPG I shtrir ne nje Operacion Spitali N Gorice 1987.JPG Me-16 06 88-Liqeni-Bled-Piknik-kolektiv-nga-Burgu Burgu ku jan maltertuar dhe ekzekutuar partizanët - Me 16 06 1988 Shtepia e Lind Franc Preshern ne  VRBA Nr 2 Ra.JPG Nje Shetitje Burg zvog Me F Blakajn Kovrage.JPG Ne nje Piknik me Drejtorine dhe kolektivin e Burgut.JPG Ne Spital Pas Operacionit Burg 1987 N Gorice.JPG Me Muhametin ne N Gorice 1986.JPG Shefki Shatri 1984 Lubjan.JPG Panorame nga Dobi 26 09 1986.JPG N Gorice me Muhametin 1986 .JPG   Xuni 1986.JPG  Foto që edhe sot përkujton qëndrimet e mia prej kokëfortësie jo vetëm përball pushtetit por edhe shokëve që nuk kuptuan Foto,kuptimin e së cilës e kuptova më shumë vonesë.Sqarimet vinë më pas. Pse prishet kjo fotografi ? Nga frika e pa nevojë Ja mënyra se si uronim njëri tjetrin për vitin e ri : Xuni Burgu Kp Armja mbi foto e hjek T D zv Xuni ne pune Burgu Koper 05 05 1989.JPG Xuni ne Dho Gjumit Burg Koper 03 05 1989.JPG  Xuni në vizitë Spitalit partizan Franja ,drejtoria e burut dhe të burgosurit. 16.06.1988. Begunja -Radovlicë Xuni pa Mustaqe Koper 03 10 1987.JPG Xuni Rregollon Shtratin Burgu Koper 03 05 1989.JPG  Pushim Vjetor 87. Por don Sqarimin e vet Më 16 06 88 Liqeni Bled unë në një barkë e drejtori më lunder
Foto që edhe sot përkujton qëndrimet e mia prej kokëfortësie jo vetëm përball pushtetit por edhe shokëve që nuk kuptuan

Inormacione - Imazhi

Përshkrimi
Kjo foto më këta katër gishtërinj për kohën kur isha fotografuar tek shokët e mi ka pas kuptimin i cili edhe më ka kushtuar,sa më pushtetin po aq edhe më shokë të cilët nuk më kanë kuptuar drejt. Me shqiptaret në katër republika në Jugosllavi,as nuk mund të jetohet e as nuk mund të dalim faqebardhe pa pasoja nga ky shtet. Aktualisht vetëm një republikë shqiptare në Jugosllavi mund të na bënë faktorë dhe të barabartë për ditën e fundit të këtij shteti,në të kundërtën do të mbesim të vonuar në procese dhe komplet të përçarë në atë ditë nëse vjen shpejt ajo. PS: Ka pas shokë,madje emra të mëdhenj të cilët kanë kundërshtuar këtë parim timin pa ndonjë alternativë tjetër. Mjerisht,nuk mund ti heshti realitetet e hidhura ,por edhe sistemi vetëqeverisës ka qenë një mollë sherri mes nesh ku nuk me kanë kuptuar në faktin se kjo vetëqeverisje është për burokracinë politike e jo për popullin e as për kombet e barabarta në këtë shtet. Pati të atillë të cilët sistemin vetëqeverisës e kishin për zemër !!!. Ditari pa pardon shpresoj të i sqaron këto realitete
ngarkuar nga
Xun Çetta
madhësia
31.16 kBytes
klikime
5202
Vlerësime
( 1 Vlerësime(et) )
Datë
am 08.11.2011 um 22:25

Vlerësime

Keq           Mirë 

Komente

Es wurden noch keine Kommentare abgegeben.
Loggen Sie sich ein, um einen Kommentar zu schreiben.