Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (31):

Internes

Fotogaleria - Shefki Shatri, viti 1984 ne Lubjanë

Kërko  
Shefki Shatri, viti 1984 ne Lubjanë
 
Bild 19 / 35
16.06.1988, Vizitë ish Burgut  Partizan Foto mga Burgi Lubjanë Bled vikend Grupe te Burgosursh me Drejtorine 16 06 1988.JPG Foto nga Burgu Lubjanë  Burgu Nova Gorice 08 03 1987.JPG Dritarja e dhomes time Burg N Gorice 08 03 1987.JPG Foto qe ma sjellen ne vizite 1984.JPG Foto më dy(2) herë befasi: Me 16 06 88 Airo porti i ushtrimeve per fluturim Bled   .JPG I shtrir ne nje Operacion Spitali N Gorice 1987.JPG Me-16 06 88-Liqeni-Bled-Piknik-kolektiv-nga-Burgu Burgu ku jan maltertuar dhe ekzekutuar partizanët - Me 16 06 1988 Shtepia e Lind Franc Preshern ne  VRBA Nr 2 Ra.JPG Nje Shetitje Burg zvog Me F Blakajn Kovrage.JPG Ne nje Piknik me Drejtorine dhe kolektivin e Burgut Ne Spital Pas Operacionit Burg 1987 N Gorice.JPG Me Muhametin ne Nova Gorice 1986 Shefki Shatri, viti 1984 ne Lubjanë Panorame nga Dobi 26 09 1986 Nova Gorice me Muhametin  - 1986   Xuni 1986  Foto që edhe sot përkujton qëndrimet e mia prej kokëfortësie jo vetëm përball pushtetit por edhe shokëve që nuk kuptuan Foto,kuptimin e së cilës e kuptova më shumë vonesë.Sqarimet vinë më pas. Pse prishet kjo fotografi ? Nga frika e pa nevojë Ja mënyra se si uronim njëri tjetrin për vitin e ri : Xuni Burgu Kp Armja mbi foto e hjek T D zv Xuni ne pune Burgu Koper 05 05 1989 Xuni ne Dho Gjumit Burg Koper 03 05 1989  Xuni në vizitë Spitalit partizan Franja ,drejtoria e burut dhe të burgosurit. 16.06.1988. Begunja -Radovlicë Xuni pa Mustaqe Koper 03 10 1987 Xuni Rregollon Shtratin Burgu Koper 03 05 1989  Pushim Vjetor 87. Por don Sqarimin e vet Më 16 06 88 Liqeni Bled unë në një barkë e drejtori më lunder
Shefki Shatri, viti 1984 ne Lubjanë

Bild - Informationen

hochgeladen von
Xun Cetta
Dateigrösse
55.11 kBytes
Zugriffe
5390
Bewertung
keine
Datum
am 08.11.2011 um 22:24

Bewertung

Schlecht           Gut 

Kommentare

Es wurden noch keine Kommentare abgegeben.
Logge dich ein, um einen Kommentar zu schreiben.