Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Rexhahmetaj -1 foto
 
Bild 8 / 18
Xun Çetta dhe Adem Istrefi Një takim më Agim Mustën -Tiranë E pame për ngushllimi tek Haki Gashi  E pame për ngushllimi tek Haki Gashi  Tani për këtë moment Hakiu me tregon arkivin e tij. E Pame për ngushllime për babain tek Haki Gashi Ambienti i sallonit në dy kate tek Haki Gashi ku ishim për ngushllime Njëra nga tavolinat në të pame për ngushllime Haki Gashin Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Rexhahmetaj -1 foto Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Rexhahmetaj Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike-Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Grup veprimtaresh nga promovimi i librit Shkrumbenaje e Dashuri.të autorit Aden Dema (Demaçi)
Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Rexhahmetaj -1 foto

Inormacione - Imazhi

Përshkrimi
Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Rexhahmetaj nga Isniqi. Te pamen per ngushëllime e organizoj Shoqata Agim Kukleci e fshatit Isniq në bashkëpunim me shoqaten Salih Çekaj. Pas mbylljës së pritjës per ngushëllime u mbajt një mbledhja komemotative kushtuar jetes dhe vepres se komandant Skenderit. Ne periferi të Araut Kantoni Argaut 11.11.2012.
ngarkuar nga
Xun Çetta
madhësia
400.47 kBytes
klikime
4758
Vlerësime
Asnjë
Datë
am 22.11.2012 um 21:23
Keywords

Vlerësime

Keq           Mirë 

Komente

Es wurden noch keine Kommentare abgegeben.
Loggen Sie sich ein, um einen Kommentar zu schreiben.