Fushata ime si kandidat i pavarur 2001 në fshatin Isniq
 
Bild 15 / 18
4 -Vizite Para Fushate ne Dragash e jo ne Fushate.JPG Darke Preze Kanditatve OSBE-ja Peje 2001.JPG 1- Laxha ime Trubuhovc - Fushate 2001.JPG Baca dhe Muhameti ulur.JPG 3 -Para Fushata Musafir ne Dradash-Opoje.JPG 2 -Laxha ime Trubuhovc - Fushate 2001.JPG Ditet e Fushates Restorant Pallati Rilindje 01.JPG Dite Votimi Bash Lok Dob 2001.JPG Dema Vizite Xuni !!! PA FOTO .JPG Edhe nje Darke Prishtine Tetor 2001.JPG Darke Prez Kand Foto 2 2001 Peje.JPG Dite Votimi 2001 Xuni.JPG Fush Ime Istog Foto 3.JPG Fush Isniq Parullat Paten vlersime Pozitive.JPG Fushata ime si kandidat i pavarur 2001 në fshatin Isniq Fu Isniq Mediat po Elektorat jo!!!.JPG Edhe pse Fushate pata Kohe Solidariz me Protesten.JPG F Isniq z Beqir Blakaj lexon Fja Hyrse.JPG
Fushata ime si kandidat i pavarur 2001 në fshatin Isniq

Inormacione - Imazhi

Përshkrimi
Dita kur po mbahej fushata ime si kandidat i pavarur 2001 në fshatin Isniq ndodhi një fatkeqësi komunikacioni në kthesen e fshatit Lebushe ku mbeten te vdekur dy persona dhe pati të lenduar rënd e leht. Në po këtë fatkeqësi tek të nesermen më lajmëruan se kishte qenë vertura e vëllait tim më axhen tim dhe një kusheri të cilët po vinin në këtë tubim Hapja e fushatës u vonua duke i pritur deri kur u informuam se paska ndodhur një fatkeqesi komunikacioni dhe ndoshza ështëc bllokuar rruga. Pra perfundoj tubimi e nuk ërdhën derisa unë pas pak orësh do duhej të isha në studjon e RTK-së. Më shumë do bartet nga ditari.
ngarkuar nga
Xun Çetta
madhësia
34.84 kBytes
klikime
5130
Vlerësime
Asnjë
Datë
am 08.11.2011 um 20:50
Keywords

Vlerësime

Keq           Mirë 

Komente

Es wurden noch keine Kommentare abgegeben.
Loggen Sie sich ein, um einen Kommentar zu schreiben.