Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel

Artikel zum Thema: FamiliareSot ditëlindjën time, më ndryshe po e festoj

Familiare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sot ditëlindjën time, më ndryshe po e festoj, por sinqerisht nuk e di krejt çfarë aktualisht në politikë po ndodh

 

Se i mbusha 66, vertetë nuk po dua ta besoj, ta kthejm shifrën më një rrotullim, po më delin 99 !!! e ndoshta kaq do ti bëj

 

Shifrës parë nuk po i besoj, të dytën sikur po i dyshoj, por më në fund, Zoti e din neser çfarë ndodh, pra pos shendetit, edhe Zoti na ka në dorë.

Lajm i hidhur, sapo konfirmoj vëllau i tij Flamuri, Isuf Çeta na la

Familiare

 Ngushllime Flamur dhe gjithë familjës tonë Ceta, një humbje e madhe po aq e dhimbëshme sa nuk pranon zemra këtë vdekje kaq të parakohshme. Isufi u preht ne paqe dhe pushoft trupi tij ne Kosovë per te cilën shkoj te vdes por fati fal gadishmerisë tij aj shpetoj në luftë per te vdekur ne paqe. Ngushllime gjithë shokëve tij te cilët u trazuan këto ditë dhe ishin më të më lutjët e tyre per Isufin. LAVDI.

Luzern 09.12.2021

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4867321216621303

 

Sherim të shpejt dhe rikthim në jetë pune kusha im Isuf Çeta

Familiare

 Tash, veq kaluan 24 orë që kur u informova mbi goditjën e pa pritur që perjetoj Isufi, u ndjeva keq, shumë keq dhe vet telefona ishte befasi për mua !!! ishte më shumë pse nuk pritej kjo, aq më pak tek Isufi i cili ishte më plotë vullnet dhe energji e zakonisht të tillët nuk goditën leht në këtë rast siq i ndodhi Isufi.

Nga sa muaj që kur më plasën sa gëzime po aq hidherime tek sot ditë gëzimi

Familiare

  Nga sa muaj që kur më plasën sa gëzime po aq hidherime tek sot mund ta postoj një ditë gëzimi

Po, vertetë nga gëzimi që pata më nipin tim Marikun që kur lindi në Spital, publikimin ato ditësh ma ndalën raste tjera hidherimi si vdekje e të ngjajshme, pastaj foto nga takimi i pare më nipin kur u kthy në shtepi, po ashtu plasën ngjarje tjera hidherimi, e pra siq kam thënë, bota gëzime e hidherime ka por i lëshojn radhën njëratjetrës.

Sot një ditë krejt e re për mua...

Familiare

  Jeta ka hidherime të mëdha por mos harroni, se edhe gëzimet kurr nuk mungojn, po të mos ishte kështu, nuk e di se si jeta mund të na kishte vazhdu.

Sot i pushuar nga familja, me mire se sa nga dreqerit ne politikë dhe shejtanët

Familiare

  Sot i pushuar nga familja, me mire se sa nga dreqerit ne politikë dhe shejtanët e tyre lokal.

 

Rruga Trubuhoc Prishtinë dhe ndalesat gjatë rrugës ku vizituam bustin e plakut të urt Anton Çetta e me pas ne Restorant Kalifornia.

 

09.07.2021

 

Facebook :

 

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4390173701002726

 

Ta njohësh botën e jo sa duhët fëmiun tënd kjo është një pergjegjësi e cila na m

Familiare

Po, vërtetë ta njohësh botën e jo sa duhët fëmiun tënd kjo qenka një pergjegjësi e cila shumë kujt na mungon

Fjalët të cilat Iliri për ditëlindje më i tha, sikur më bënë të mendoj dhe bindem se prindi fëmiun nuk e vlerëson sa e si duhët nder vite kur aj femirinë po e kalon.dhe drejt burrërimit po shkon.

Nga sot, ora pas mesnate, më 65 vite po dal në psension !!! po unë tek tani jetë (Rrefime nga ditari)

Familiare

   

Po, vertetë nga sot, ora pas mesnate, më 65 vite po dal në psension !!! po unë tek tani jetën po e filloj more hejjj.

Sejcili nga ju ditëlindjën mund të ma uron por jo të më qitni në pension, bërja për vendin si veprimtar, ushtar a politikan i paster i cili ka mundësi të deshmon, pensionimin kurr nuk e duron.


124 Artikel (16 Faqe, 8 Artikel pro Seite)

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
18.785.583
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB