Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (29):

Internes

Artikel zum Thema: Nga shtypi • mehr... (7713 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 763 mal gelesen

Realitetin e hidhur duhet më e thënë ngase e keqja me heshtje zë vend.

Nga shtypi

  Nuk e njoh e as nuk di kush ishte dhe kush është kjo vajzë në mendje e shpirt sa duket mrekulli por më shkrimin e sajë besoj shumë kënd më qajt e ka shty.

 • mehr... (1477 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2047 mal gelesen

Kosova, nga perzierjet e bizneseve mund të quhet një Kanton i Zvicrës

Nga shtypi

  Kënaqësi e madhe ta shohim Villën e yllit të sportit tonë në Zvicer z. Xherdan Shaqiri, një pamje kjo sa të krenohemi po aq sa jemi krenar më karrierën e tij sportive këtu në Zvicër.

 • mehr... (2393 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1139 mal gelesen

Krimi Kibernetik, rrezik permanent në Kosovë ku nuk kontrollohët si duhët kjo natyrë e krimit

Nga shtypi

   Krimet Kibernetike rrezik i shtuar kudo dhe më pasoja të pa parashikueshme shendetin dhe jetën e lirë të njerëzve krijues. Kosova ka mundësi të parandalon nëse don dhe ligji këtë duhet ta obligon, për më shumë lexoni këtu ku unë lexova dhe u pajtova më aksionin :

Lidhja tek ,,Revista Drini“ :

https://revistadrini.info/policia-e-kosoves-ne-bashkepunim-me-fbi-arrestohen-tre-te-dyshuar-per-krime-kibernetike/

 • mehr... (2712 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1460 mal gelesen

Edhe ,,Revista Drini“ më lajme senzacionale !!!

Nga shtypi

Pasi e lexova pyeta redaksinë e tyre pse ? ata më u përgjigjën :

 

Jo nuk ishte senzacion por një goditje e shkëlqyer politike kundër atyre të cilët po meren pak si tepër më lajme senzacionale. U pajtova më përgjigjën e tyre.

 

Ja publikimi i plotë nga ,,Revista Drini“ :

 

 • mehr... (1062 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2030 mal gelesen

Gruaja shtatzënë me 20.000 bletë mbi bark dhe vetëm qeshet (Komentime )

Nga shtypi

Kjo na bënë të kuptojm dhe mësojm se, nese nuk sillësh keq dhe nuk u ke sjellur ngacmime të këqija, as njerëzve e as bletëve nuk ke pse u frikësohësh

Është kjo një foto, e cila pas lindjës së fëmiut do duhet të ketë kujtimin më të mirë.

Lidhja nga mora fotografinë :

 • mehr... (6 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3216 mal gelesen

Unë, shkruaj në ambient të mbyllur, lexoj në ambient të hapur fushor, ah !

Nga shtypi


Sot 28.05.2017, pas takimeve të paraditës, u ndala në shetitje buzë mali ku lexova  nga shtypi dhe e thërras mendjen për kujdesë çfarë shkruaj, ngase … 

Ja ca nga temat e lexuara ku gjeta shumë çka për të konstatuar nevojën e kujdesit tim në shkrime.

Luzern 28.05.2017

Xun Çetta


23 Artikel (4 Seiten, 6 Artikel pro Seite)