Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (19):

Internes

Artikel zum Thema: Rrefime • mehr... (2225 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3478 mal gelesen

Prapë,pjesë përshkrimesh pa prekur në arkiv ( Vizita-I-në AKR). (Rrefime nga ditari)

Rrefime

 Foto:

Takimi i parë paraprak si prekje e projekt tezave dhe plan programit të AKR-së ishte më z. Pacolli,(jo i familjes së Behgjetit siç me sqaroj aj) e pas një ore bashkë më të shkuam në zyre ku gjeta z. Gerbeshi (për mua i njohur nga kur ishte në një subjekt tjetër dhe tani ma kujtoj Jusuf Buxhovin e vitit 1989 i cili po kalonte nga LK-ja në LDK, Buxhovi i cili po pritke dhe përcilte njerëz qe vinin për ta marr plan-programin dhe anëtarësohen në këtë subjekt ).
 • mehr... (7587 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (1)
 • 4318 mal gelesen

Përkujtoj si fillim pa prekur pjesë ditari (Rrefime nga ditari)

Rrefime
Aktiviteti politik çfarë është zhvilluar në këtë objekt,tani e sa kohë është shpallur muze. Dr.Ibrahim Rugova mjerisht nuk është në mesin e të gjallëve për ti vulosur krejt çfarë thuhet e shkruhet tani pas kaq vitesh e kryesisht pas vdekjes së tij.
 • mehr... (21156 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3548 mal gelesen

Realitetet zbardhën edhe në këto forma : (Aktivitete-ftesa-pergjigje)

Rrefime
 • mehr... (7263 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 4033 mal gelesen

Thirrje për kujdes nga luksi e kohës për komunikim dhe informim digjital (Rrefime nga ditari)

Rrefime

Të nderuar/a lexues/e,krijues/e amator/e e profesionist/e

 

 

Lidhjet tona,komunikimi dhe informatika digjitale për herë e më shumë po bëhen të rrezikshme edhe pse jeta pa këto avancime në digjitalizim,nuk mund të merret më mend e lere më të shkojmë më kohën pa ju nënshtruar këtyre epërsive çfarë na ofron ky zhvillim shekulli .

 

 • mehr... (14393 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3646 mal gelesen

Përkujtim postmortum : (Rrefime nga ditari)

Rrefime Edhe një vdekje e shpejt,e pa pritur,e dhimbshme e cila më shtangu dhe bëri të mendoj se sa e shkurtër qenka jeta... Kjo nuk ka si të mos na prek thellë në zemër dhe mendojmë e kuptojmë faktin se jeta vërtetë qenka e shkurtër.

191 Artikel (32 Seiten, 6 Artikel pro Seite)