Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (14):

Internes

Artikel zum Thema: Rrefime • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2799 mal gelesen

Përkujto e mos harro (Akademi Perkujtimore)

Rrefime


Kujteme gëzimi pas një jete në perpjekje të çlirimit të vendit tonë si popull. Te jemi mirënjohës për mirëkuptimin e luftës sonë të drejt dhe intervenimin e NATO-s. Ta bëjm vendin që edhe ne të bëhemi pjesë e ndihmës në vende tjera ku rrezikohet paqja dhe kërcnon shfarosja e ndonjë populli të pushtuar.

Linku burim i komentit:

https://www.facebook.com/518387785009907/videos/584682471713771/

Luzern 18.04.2016

Xun Çetta
 • mehr... (440 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2427 mal gelesen

Puna të cilën nuk e bën,duket e vogël por shikoje më afër pa shih sa punë ka.

Rrefime
Tash sa kohë komuna Emmen-Emmenbrücke ka një vlim ndertimësh si asnjëherë më parë për kaq vite sa unë mbaj mend. Sa herë kaloj aty pari ku po ndertohët gjithëandej, nuk mund te kaloj e mos bëj foto, foto të cilat do i pasqyroj dhe përshkruaj një ditë ato.
 • mehr... (1283 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2797 mal gelesen

Një video shtesë për të na i kujtuar edhe ekzodet e të parëve tonë. (Komentime )

Rrefime


Ta thrrasim mendjën dhe kuptojm realitetin se nuk jan vetëm pushtuesit fajtor të fatit tonë, jo pak po del se fajtor jemi edhe vet.

Refugjatë shqiptarë gjatë luftës së parë botërore 1915-1918!


Video:

https://www.facebook.com/pagesDardaniaSacra/videos/1550251578633127/


Luzern 18 Janar 2016 

Xun Çetta

 • mehr... (407 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3650 mal gelesen

Serish pa kohë por jo të ndalëm drejt trendeve të reja politike (Komentime )

Rrefime Tashmë kaloj një kohë e gjatë që kur nuk jam aktiv në jetën publike, e di dhe më durim e sakrifica po e perballoj këtë gjendje e cila po impunon kujdes.
 • mehr... (1410 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3724 mal gelesen

Ashtu si ditë a muaj më parë edhe tani nuk kam kohë ti komentoj të tjerët (Komentime )

Rrefime Edhe njëherë po e thëm, sinqerisht nuk po kam kohë ti komentoj të tjetët. Më kënaqësi do doja ta komentoj këtë letër të z. Albin Kurti por edhe njëherë e thëm se jam shumë pa kohë.
Këtu e keni linkun e letrës së z. Kurti dhe më poshtë janë tri linke nga ku do kuptohej diqka. Dritë,dritë kërkoj 
   
 • mehr... (1093 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3182 mal gelesen

Ditë feste, puna për arkiv nuk ndalët,realitetët donë zbardhur (Komentime )

Rrefime   Tash sa ditë, para dhe gjatë këtyre ditësh feste puna për arkiv nuk ndalët. Ti zbardhim realitetet ne për gjeneratat që vin pas nesh. Ky është obligom i yni sa jemi gjallë.

191 Artikel (32 Seiten, 6 Artikel pro Seite)