Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (124):

Internes

Artikel zum Thema: Kulturë • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3116 mal gelesen

Defilimi protestues për drejtësi e cila po na mungon (Komentime )

Kulturë

 
Defilimi protestues në kërkim, Drejtësi përAstritin mbajtur në Ferizaj, organizuar nga shoqëria civile. 21.11.2016 ora 12
Nese nuk ngritet zëri për Astritin  sot, neser do ta kemi fatin e tij   

 • mehr... (1505 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3671 mal gelesen

Një përkujtim i cili sjell dhimbje, por edhe kënaqësi ta përkujtosh (Akademi Perkujtimore)

Kulturë


Demir Reshiti facebook 03.11,2016  me Vatra, Adnan Abrashi

TRI VJET PA ADNAN ABRASHIN

 • mehr... (784 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 4546 mal gelesen

Xun Çetta, shperndarje në facebook 03.11.2015 në 7:33.MD (Nga video dhe pershkrimet )

Kulturë

FLM nga Facebooku i cili na i kujton dhe herëpas herë na i ofron publikimet tona, kështu shohim se sa konstant mbetemi në qendrimet tona . Sot 03.11.2016 sapo u ktheva nga pune e gjeta në profilin tim perkujtim nga facebook-u

https://www.facebook.com/xcetta/posts/1295223520497775?pnref=story
 • mehr... (3708 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3519 mal gelesen

Sot kaloj dita e të pa vdekshmëve (dëshmorët) po edhe e atyre që nuk harrohen (Akademi Perkujtimore)

Kulturë

Foto 1- hyrja e tyre në perjetësi.

 

Foto 2-Baba, Axha dhe Nëna, tri varre këto me tri kujtimet e tyre i veqoj po këtu në këtë ditë kujtimi.

 

 • mehr... (5009 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3762 mal gelesen

Kujtim për Betejen e Familjes Jashari në Prekaz (Komenti im veqon : (Akademi Perkujtimore)

Kulturë
Vargje nga Rudi Berisha
–––––––––––––––––––
MARSI I PËRGJAKUR PËR LIRI
( Kujtim për Betejen e Familjes Jashari në Prekaz )
 • mehr... (879 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 4246 mal gelesen

Proza as poezi nuk shkruaj por ushqehem kur ndërkohë i lexoj ato (Komentime )

Kulturë


 Lajmet e sotme në TV më zunë duke lexuar poezi ku nganjëherë gjejë pushim dhe argëtim aty. Proza as poezi nuk shkruaj, por kur i lexoj ato, aty gjëjë qetësinë shpirtërore dhe mesazhin për kohën tonë.

358 Artikel (60 Seiten, 6 Artikel pro Seite)