Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e shtunë , 03. dhjetor 2022
Ballina » Artikel

Artikel zum Thema: KulturëKuadri i Mergatës tonë nuk po ndalët vetëm më titullin Dr

Kulturë

  Kuadri i Mergatës tonë nuk po ndalët vetëm më titullin Dr. ata për herë e më shumë po marin titullin si sot, Prof. Dr. Naser Morina

Pra falë këtij titulli i cili në Universitetin e Zürich-ut u promovua dhe na bashkoj sot, për mua ishte një ditë ndoshta e vitit për kënaqësi, tërë dita Luzern-Zürich, një pjesë e ditës më Familje e tjetra më shoqëri.

Tri afishime për info-cetta 24.02.2022

Kulturë

    Afishimi-I- per info-cetta

Një kujtim i mirë i cili edhe tani pas kater ( 4 ) vitesh të feymëson, veq frymëzimit, i nderuari edhe të nderon.  

Lexo postimin nga z. Prend Buzhala dhe pershtypja tij 24.02.2018 :

 ,, Sot, dy takime krijuese e miqësore me vlerë, në Prishtinë”

Afishuar sot 24.02.2022 Facebook

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5155105127842909

Gëzuar 2022 kudo që jeni në vendin tonë dhe andej nga na perzën

Kulturë

    Tashmë veq po festojm, por ka shumë të atillë në popullin tonë të cilët Gëzim e hidherim, sonte i kanë bashkë, kjo ishte dhe po vazhdon historia jonë, por ne, do ja dalim rrugës të cilën po vazhdojm.

Urimet e kësajë dite festive sikur nuk po mund të ndalën

Kulturë

  Si ti uroj të gjithë e jo Babën tim ! një NDSH-ist të njohur, më i riu në moshë dhe i njohur më vonë për turturat që perjetoj më flamur në xhep të cilin nuk e lëshoj.

Urime 28 Nentori Babë, qofsha unë më fatin tuaj në rezistencë të këtij populli i cili po vazhdon kauzën historike ta finalizon.

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4833852506634841

Komentet në Facebook :

Edhe një urim-falenderim më të veqant

Kulturë

    Më në fund, më flamurin i cili na bashkoj nder shekuj, e uroj ngritjën e flamurit sot, tek Busti Anton Çetta i cili bashkoj popullin po nen këtë flamur dhe besës për pajtim e bashkim.

Urime dhe falenderoim Kuvendit Komunal të Klinës në krye më Kryetarën e sajë z. Zenun Elezaj i cili realizoj vullnetin e qytetarëve për këtë flamur i cili u ngrit sot në vendin e duhur.

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4833727999980625

 

 

Sot ditë parafeste dhe grilimi për mua por edhe pikllimi rasti Gllogjan

Kulturë

     Jeta e ka kështu dhe për të rezistuar, si e tillë ne na ka mësuar të rezistojm.

Unë duke vazhduar më glirim dhe relaksim të këtij vikendi si zakonisht të shtunave, vendosa ta percjelli TV Istogu Chanell dhe njëkohësisht ta shoh se më çfarë na

argëton në këtë prag feste ky emision.

Qellimisht kopjoj gjegjësisht plagjitoj dhe më këtë mesazh të bukur të ju uroj

Kulturë

   Në mesazhin tim privat nder shumë tjera mora edhe këtë mesazh urimi nga një miku im, nga Profa i nderuar dhe nuk kam si mos ta publikoj si dhe po kështu si në foto të ju uroj.

Urime dhe festofshim kudo në gjitha trojet tona pa dallim shteteve të cilat vetëm flamuri mund të na i bashkon si festa jonë kombëtar kjo.

Urime kudo që jeni, jetoni e punoni.

Luzern 27.11.2021

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4830153497004742

 

 

Ne vertetë kritikojm, nuk shajm e as sulmojm po del se edhe punë po e b+ejm

Kulturë

  Më konferencat shkencore mbi demonstratat e vitit 1968 dhe ato të vitit 1981 jam i sigurt se kemi ndihmuar shumë shkencën e historikut të atyre ngjarjeve të cilat perfundimisht ndryshuan rrjedhat historike, pra ndihmuam por jo se ne vet bëm shkencë edhe pse pa ne nuk do ishte kjo.


358 Artikel (45 Faqe, 8 Artikel pro Seite)

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
19.754.121
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB