Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (27):

Internes

Artikel zum Thema: Politikë • mehr... (800 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1190 mal gelesen

VIDEO : Citate nga Pashko Vasa me shtesa për aktualitetin e politikave sot (Nga video dhe pershkrimet )

Politikë

I falenderoj gjithëata të cilët për mes mesazhit privat herëpasherë po mi ofrojn postime e VIDEO të ndryshme të cilat për shkak ngarkesave edhe mund të mos i percjelli më kohë.

 • mehr... (2239 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1329 mal gelesen

Ta shohim gjendjën reale dhe në fund të intervenojm si pas këtyre 5 –VIDEO pamjeve

Politikë

Kujdesë se vendi po rrezikon duke prodhuar të varfër pa kontrollë e pastaj më mashtrime beberonësh politik ti ulin të varfërit,,kryengritës“.  Ne, urgjentisht duhemi të bëjm çfarë dijm e mundemi dhe pa dhunë të intervenojm për së mbari se për zote nuk po na këndohet bash mirë.

 • mehr... (3983 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2339 mal gelesen

Mos ta qajm hallin e Qenit të Sharrit në Rusi, ai ka shkuar atje për Shqipëri

Politikë

E di së këto dy ditë pati shumë aktivitete e takime të niveleve të larta në Tiranë-Prishtinë e Beograd, pati edhe shqetësime e kryesisht pse na muarën Qenin e Sharrit për në Serbi e nga aty më e qu në Rusi.

 • mehr... (5182 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1402 mal gelesen

Nuk mjafton fakti i progresit vetëm pse bota është më mirë sot se dje

Politikë

 

Parahyrje :

( Asgjë mos e merr bllanko pa e shtrydhur trurin sadopak edhe vet për çfarëdo që  lexon apo të thojn të tjerët, arsyeja mes çfarë lexon, të thojn të tjerët dhe çfarë ti mendon, duhet të jetë kujdestar i mirë i jetës dhe vetëm kështu njërzit nuk do mbesin pasiv e luhet më fatin e tyre )

 • mehr... (6775 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1134 mal gelesen

Më taksën 100%, u njohën karakterët e njerëzëve 200 % (Komentime )

Politikë

E pelqeva një shkrim mbi këtë temë nga miku im i vjetër Esat Brajshori por, dihën verejtjët e mia shtesë që do të ishin këtu.

Taksa aplikuar Serbisë, jo sot, por mbi 10 vite më parë, sapo u shpall Kosova Shtet dhe u pranua nga shumë shtete, ishte dasht ta filloj taksimin e importit nga Serbia më 10% deri 30%, varësisht artikujve duke mbrojtur tregun e prodhimeve vendore, gjë kjo e cila nuk bjen ndesh më CEFT-en në radhë të parë si dhe. do ta detyronte Serbin që gradualisht duke paguar 10% taksa, do kuptonte se Kosova veq qenka bërë shtet.

 • mehr... (3533 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2353 mal gelesen

Ikja e qytetarëve nga vendi ynë, po impunon kthimin tonë andej nga kemi ikur (Tubime)

Politikë

 

Vendi ynë, aktualisht është në një gjendje të vështirë sa që na bënë ta harrojm jetën e Mergatës Shqiptare dhe ruajtjën e perspektivës tonë kombëtare pa dallim gjitha mundësive që i kemi këtu ku punokm e jetojm. Pa shtet të fortë e të qendrueshëm atje, Mergata është pa krah dhe pa krenari që të prosperoj si komunitet shqiptar, këtë gjë nuk po e kuptojn ata të cilët nuk po dojn të na ngrisin krenarin si shtet as si komb shqiptar.


1572 Artikel (262 Seiten, 6 Artikel pro Seite)