Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (28):

Internes

Artikel zum Thema: Politikë • mehr... (10838 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2016 mal gelesen

Ende na duhet durim ngase nga politika ende po mësojm e jo se poilitikë të duhur po bëjm

Politikë

Shqiptarët kudo në politikë ende janë në tranzicion, nga politikat po mësojm dhe na duhët edhe ca kohë kur politikë aktive edhe do mund bëjm ngase pervoja të mëdha politike vërtetë po kalojm.

 • mehr... (832 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1082 mal gelesen

Mos dalja më qeveri është një test i fuqishëm për të parë shkallën e demokratizimit në shoqëri

Politikë

 

Nese PISA tasah dy herë radhazi po teston shkallën e ult të arsimit në Kosovë, mos dalja më qeveri tash sa kohë është një test i fuqishëm për të parë shkallën e demokratizimit kaq të ult në Kosovë.

 • mehr... (6861 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1066 mal gelesen

Kthimi im në trishtim nga ku do doja të këthehëm më gëzim, keq e gjeta më keq e lash por të mirët do bëhën bashkë

Politikë

 

Unë po kthehëm nga kam ardhur, më shpresë se dy partnerët për qeveri nuk do të lejojn qafën e tyre më thy. Edhe qafën e tyre nese ata e thejn, vendi ndryshe prap do të ja del

 • mehr... (5532 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 963 mal gelesen

Një martesë politike e mirë për kualicion, po rrezikon të dështon !!!

Politikë

  

Durimi bashkë më shpresën për koalicion, shpirtin po ma varfëron. Një martesë politike e mirë, shumë e mirë në këto rrethana për kualicion, mjerisht po rrezikon të dështon. 

 

 • mehr... (5585 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1179 mal gelesen

Sot një vitë sikur bëm ushtri, tash spo mund bëjm qeveri ! ku ka më shkuar më zi ?

Politikë

 

Atë ditë kur u votua për ushtri ra borë dhe kështu edhe dimrit i dha kënaqësi, mbrëmë tërë natën erëra të forta kanë fry si më këq e më zi ashtu siq nuk po arrijn të dalin më qeveri. Sa dukët diqka në kokë është duke u fry për ta quar vendin edhe më zi, e çfarë të bëhët pastaj më ushtri edhe kështu çfare e ki ?

 • mehr... (42733 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1497 mal gelesen

Ja përse nuk praktikoj të futëm në debate facebook-u për dallim ka ndonjë perjashtim

Politikë

  

Unë nuk kam kohë e as durim të thellohem në komentime facebook-u, perjashtime ka pas, ka dhe do të ketë në të ardhmën por jo ti komentoj gjitha çfarë lexoj dhe kërkoj që miq e mikesha të më kuptojn, koha nuk premton.

1572 Artikel (262 Seiten, 6 Artikel pro Seite)