Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e hënë , 16. maj 2022
Ballina » Artikel

Artikel zum Thema: PolitikëNe nuk po zbardhim histiri të vjetra, po falsifikojm të sotmën

Politikë

  Ja pse nuk inkuadrohëm në komente facebook-u aq shumë dhe kush e ka për qef këtë punë ?

Nuk inkuadrohëm në debate facebook-u aq shumë më ndonjë perjashtim, ngase debatet nganjëherë janë pa asnjë vlerë e në veqanti kur komentojn edhe shumë të mjerë.

Dy fjalë, për krerët e shtetit në këtë rast i kam :

Politikë

  Shumë të ndryshëm krerët e shtetit tonë janë por për vendin dhe tema madhore, dua të besoj se jan një. Krerët e shtetit, vetëm kështu dhe mbi këtë parim, suksesi nuk ka shpetim veqse të keqën ta largojn dhe popullin ta shpetojn, nisur nga ky besim, unë bëra këtë komentim :

Një leksion shumë të quajturve analist

Politikë

    Një leksion shumë të quajturve analist, pa i pergjithsuar kurr analistët të cilët e percjelli dhe piketoj ata edhe pse jo rrallë, më të vlerësuarit po më befasojn, zakonisht kur në parti ata kalojn dhe krejt vehtën po e tjetersojn…

Ju lutëm atyre të cilët duan bllanko dhe krejt naivisht të më prononcojn edhe pse e dijn mire se njeri i ndryshimeve isha dhe jam.

,,Rasti mbret i botës” kështu kanë thënë dhe kështu po deshmon

Politikë

    Mirë do ishte të mos jetojm e as fatin, vetëm rastit më ja lënë. Edhe më këtë diqka po dua më thënë, dhe më vonë si e vertetë kjo do të na deshmon.

Lexova më kujdesë dhe më shumë kënaqësi publikimin e z. Prapashtica i cili ishte risi.

Këtu Abdullahu uron ditëlindjën e djalit tij por rastsisht, siq thot z. Prapashtica, qelloj ta uron edhe ditëlindjën e djalit të shokut tij.

Më perkushtim po percjelli z. Isa Mustafa në T 7

Politikë

   Më perkushtim po percjelli z. Isa Mustafa i cili jap mendimet e veta pa dyshim më vlerë por diqka e vjeter ende po na percjell.

Tek ne, të gjithë kanë dhënë e po japin por në fund sejcili po ja rrenojm njëritjetrit. I kam publikuar sukseset e ish Kryeministrit Mustafa, por edhe gabimet e tij në parti të cilat reflektuan në Qeverinë Kurti-I-

Mbmyllja ime në karantinim 01.02.2022 !!!

Politikë

 

  

Mbyllja ime në karantinim, muk kaloj si mbyllje por si bredhje në gjitha ngjarjët e botës, madje sikur pash kush më kënd po rrin.

Iku i vjetri, erdhi viti Ri, por ne do vazhdojm maskat e të këqinjëve më i shky

Politikë

  Për vendin dhe kombin tonë, të gjithë, bash të gjithë, tërë jetën kemi bërë, por mjerisht jo pak nga ne, vetëm keq e zi kanë bërë dhe mjerisht po vazhdojn ti sjellin të këqija vendit, gjakut tonë të cilin jo pak e kanë helmuar dhe jo leht tani më e kuruar.

Ku ishim dje e ku mund të arrijm neser ?

Politikë

  Jo vetëm pse nuk dua, por nuk do duhej të ndodh çfarë ka ndodh e pastaj sejcili për vehte, krejt arsenalin në luftë të njëritjetrit ta perdor. Qeveria duhet të vazhdon dhe e don plotë një mandat të plotë që të na deshmon, ngase punët bukur keq i ka gjet kur pushtetin e ka marr.


1567 Artikel (196 Faqe, 8 Artikel pro Seite)

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
18.459.196
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB