Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e hënë , 16. maj 2022
Ballina » Artikel

Artikel zum Thema: PolitikëSot, serish në të perditshmë 20 minuten CH, në gjuhë shqipe lexon :

Politikë

  Veçori e re e aplikacionit : Tani 20 Minuten është edhe në shqip.

Në cilësimet e gjuhës së aplikacionit mund të zgjedhësh 20-minuten-App në shqip.

Gjuhët e tjera do të pasojnë, amë flamuri ynë, sot 19.02.2022 në 20 minuten CH valon.

-------------------------.

Pra e kam thënë disa herë dhe po e thëm :

Zvicra është vend i cili integron e jo njerërzit ti asimilon.

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5140015396018549

 

Ka shtet Kosovar por jo Komb Kosovar o njerëz

Politikë

  Kosova është shtet i ri i çliruar, fal rezistencës në shekuj, është shtet i gjitha atyre nacionaliteteve të barabarta të cilat kontribojn për këtë shtet, për paqe dhe mos asimilimin e tyre si komb pa dallim Shqiptar, Serb, Turk, Ashkali, Boshnjak. Malazez, Rom etj aq sa nacionalitete ka në Kosovë.

Kjo festë pavarësie e shtetit tonë,më në fund mire kaloj

Politikë

  Kjo festë pavarësie e shtetit tonë, pa dallim pak lëshimeve, kam pershtypjën se mirë kaloj.

Ditën e pavarësisë tone sot 17.02.2022, më këtë FOTO, diqka më shkurt e komentoj:

Ne po dalim nga tunelli derisa uji po futet në tunelin tonë parase ne atë ta kalojm, pra kujdesin e të gjithëve nga ne, ky rrezik e don.

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5132943986725690

 

 

Dita paverësisë 17.02.2022 Seanca solemne FOTO koment

Politikë

     Komentet në Facebook :

Xun Çetta : Edhe shumē qka deshta kētu mē thēnē por unē kētē gabim nē kētē ditē feste nuk mund ta bēj. Pozita mē njē lēshim tē vogel filloj por Opozita vertetē nē fund e teproj. Unē e di si ti vlerēsoj kēto mē vonē por ja se ne ende po udhētojm. 

Urimi i Kosovës shtet, edhe pse populli sajë ende po hjek keq

Politikë

 

 

 

 

Urimi i Kosovës shtet, edhe pse populli sajë për shumë arsy, tash e 14 vjet ende po hjek

Kosovë e vuajtjeve nderr shekuj, 14 vjet pavarësi, për ty ishin një mrekulli, vendin e dijm shumë mirë ku e ki, atë si fazë të parë, NATO, BE dhe Amerika do ta sigurojn, e jona mbetët, të bëjm shtet ligjor.

LDK, edhe një perballje pas riorganisimit të,,LISTA GUXO"më zonjën Gervalla

Politikë

  

 

 

 

 

Rënija e LDK-së në zgjedhjët e fundit nacionale, i kushtoj asajë si pasojë e mos pranimit të reformave në parti, I kushtoj LDK-së kjo, por, pas zgjedhjës së Presidentës Osmani, filloj reforma e dhunshme në LDK e cila fatmirësisht kaloj më sukses e kryesisht pas ardhjës së. Lumirit në ball të parties. Uroj që edhe këtë perballje LDK ta kalon më sukses ngase ,,LISTA GOXO” del nga familja vet.

Afishimi në Facebook nese po më kupton dikush 13.02.2022

Politikë

   Atë që themi ne, qoftë analist apo publicist si pa parti dhe jo në Qeveri, sado original dhe të drejtë të jemi, pushtetarët këtë nuk duhet publikisht ta thonë ngase diplomacisë tone pastaj i kushton.

Opinioni dhe opinionbërësit tone realitetet duhet gjithësesi ti thonë por politika zyrtare dhe pushtetarët duhët të marrin nga ato opinione por jo zyrtarisht ti thonë, kjo le të jetë shkollë e diplomatve tone.

Nga i varfër supër i pasur

Politikë

    Mos më akuzoni, vet po e deklaroj, këtë ishull të vogël po e privatizoj këtu dua të jetoj. Uaaa, edhe kjo na paska ndodh, edhe një senzacion !!! Për media ky lajm-material por pergjegjësinë duhët më e marr nese nga shakaja dikush senzacion bënë

Kjo është jeta në Kosovë, sot 11.02.2022 DESKTOP-i këtë ofertë ma ofroj e unë kredi u dashka më marr se më kredi gjitha njeriu po i mbulon.

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5112890052064417

 


1567 Artikel (196 Faqe, 8 Artikel pro Seite)

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
18.459.151
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB