Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme

Kush ku është..?

Gäste (46):

Internes

Artikel zum Thema: Politikë • mehr... (996 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 553 mal gelesen

Suksese Kosovë, ne guximin e synimit tonë duhët zyrtarisht ta deshmojm

Politikë

    Kam thënë se, për një kohë nuk do të postoj por nganjëherë nuk mundëm vehtën ta ndaloj.

 

Kam degjuar disa krer të Opozitës sot, pa lakuar emrat e tyre se si thojn se, nuk kanë aplikuar për antarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës dhe organizata tjera nderkombëtare për arsye se, nese na refuzojn goditje të madhe shtetit i bëjm, madje njëri nga Opozita thotë se edehe Kryeministrit Kurti këtë ja kam thën për kujdesin që duhat ta kenë !!!

 • mehr... (3423 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 640 mal gelesen

Sot ishte dita e lirisë së medias, nder tjera edhe në Kosovë

Politikë

    

Sot ishte dita e lirisë së medias, nder tjera edhe në Kosovë, por askush këtë problem drejtë nuk po e trajton.

 

Ah liria e shtypit të cilën po e vuajm si pasojë e jo profesionalizmit tyre !!! Nuk ka liri të shtypit më jo profesionist në gazetari, mjerisht as në media të shkruara e as në transmetime televizive,madje disa prej tyre tallava, ne kështu nuk kemi dhe nuk e meritojm lirinë e shtypit mediatik e publik ngase në emërë të kësajë lirija po ndodh e kunderta…

 • mehr... (571 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 530 mal gelesen

Kēshilli inicues i FONDIT tē FSK-sē nē TV Syri

Politikë

  Më në fund na u imponua të dalim publikisht pas kaq heshtje… Po, na u imponua që ta sqarojm realitetin derisa pas kaq kohë filloj e perfolët, keqinterpretohët deri tek fakti i keq të mjegullohën realitetet si pasojë e heshtjës tonë, pastaj si pasojë e pritjës gjatë në pergjigjën e Qeverisë si dhe disa nga vet ne, filluan më pershperitë paralel heshtjës pa zë deri në momentin kur marim pergjigje nga Qeveria.

 • mehr... (10016 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 582 mal gelesen

Fati zi politik i cili nuk po na lëshon që punën e duhur për vendin ta bëjm !!!

Politikë

 Një fatkeqsi e madhe kjo jo vetëm sot, por kjo e keqe vetëm sa po na vazhdon dhe kam frikë se kurr nuk do mund ta kalojm ngase kështu dikush, në mos vetvehtën po e mallkojm. Nese nisëmi vetëm nga pervojat e hidhura të kohës tonë dhe ato të cilat personalisht i kam, do të kisha filluar nga viti 1990 e pikërisht tragjedi këto të cilat po na perseritët sot, por ja se po barti vetëm një pjesë nga viti 1993 dhe nuk po e permbylli më krimin e kësajë natyre çfarë perjetuam këto ditë pa specifikuar temën ku u bë krimi.

 • mehr... (9878 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 742 mal gelesen

Epopeja e lavdisë së Dukagjinit në Gllogjan, ende në rrugëtim për një unifilim…

Politikë

      

 

 

 

 

 

 

Epopeja e lavdisë së Dukagjinit, vertetë ende në rrugëtim për një unifilim, ngadale por shpresoj andej po shkon nese edhe më Betejën e Kosharës disi, tani në paqe nuk na ndan !!! Këtë fillim të mirë, vertetë shkurt, por Dauti sot e tha.

 • mehr... (2847 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 521 mal gelesen

Laboratori i politikave të jashtme sinjalizon dy lajme të mira për Serbi-Rusi

Politikë

   Foto : Sergei Lavrov Rusi dhe Dmitro Kuleba Ukrainë 

 Lajmi -I-nga laboratori analizave :

Sergei Lavrov pyet : ,,Pse shqiptarët në Kosovë u lejuan të shpallin pavarësinë, ndërsa Rusët në Ukrainë jo ?”

Ky tashmë është sinjali parë ku z. Sergej Lavrov nuk është se po kërkon drejtësi por po kërkon të nxirrët nga aventurat ku Rusia ka hyrë.


1572 Artikel (262 Seiten, 6 Artikel pro Seite)