Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel

Artikel zum Thema: Politikë... (Lajme)

Politikë ...

28 Nëntori 2011 ditë festive apo ditë pushimi

Politikë Gjithë atyre që ma uruan festën tonë kombëtare dhe tjerëve që më këtë rast po ua uroj këtë festë në po këtë kohë u them :Edhe juve urime e për shumë vite. Atyre në Kosovë edhe pse tek ju më në fund Qeveria e Kosovës,kësaj date i dha një emër si ditë pushimi e jo festive.

Si rrëshqita e nuk u bëra aktor ?

Politikë Ja si aktrova në cilësinë e aktorit-statist në Teatrin Kantonal të Luzernit të Zvicres 2002 e që aktiviteti politik me ndau nga suksesi dhe ofertat qe pata ashtu siq me ndau në rini nga gjithë perspektiva e jetës dhe kështu nuk me la të bëhëm të pakten aktor.
Sakrifica qoftë edhe me një jetë të tëren për vendin nuk po shpërblehet,çlirimin dhe pavarësimin e vendit po e gëzojnë deri në shpërfillje vetëm ata të cilët nuk e menduan çlirimin e as pavarësimin,pra po e gëzojnë vetëm ata që në vazhdimësi bënë dhe po bëjnë vetëm për vetën e tyre. Jam i sigurtë se kjo nuk do të vazhdon edhe aq gjatë,madje do ta vjellin më vrerë të pa përballueshëm.

PS:
Për më shumë vizito Foto Galerinë duke klikuar mbi imazhin >>>

1571 Artikel (197 Faqe, 8 Artikel pro Seite)

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
18.788.292
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB