Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e hënë , 16. maj 2022
Ballina » Artikel

Artikel zum Thema: PolitikëKryeministri aktual Hashim Thaçi për ballë panelistëve analistë në RTK 16.12.20

Politikë

Kryeministri aktual Hashim Thaçi për ballë  panelistëve analistë në RTK 16.12.2011

 

 

 

Për mua shtrohet pyetja : Ishin analist apo kryeredaktor të medieve të cilat në Kosovë ashtu si edhe më parë akoma janë të varur nga mëshira e pushtetit dhe prapaskenës politike e cila koordinon skemën politike pa dallim ?...

 

Mendoj se kjo e dyta është e vërteta e këtij emisioni.

 

Si duhej të depërtoja në opinion duke mos qenë në parti politike. (Rrefime nga ditari)

Politikë

TUBIMI I L.D.K-se KËSHILLI  RAJONAL  HITZKIR  01.11.1991

 

 

Vëllezër dhe motra, te dashur bashkatdhetar,me lejoni qe ne pika te shkurtra e modeste të ju prezantoj situatën vetëm në ato pikat më të ndieshme dhe aktuale te gjendjes politike ne Kosove e me gjere.

 

Të rezistosh në përballje më fatkeqësinë,në paqe apo luftë,do të thotë ta mundes

Politikë

Të rezistosh në përballje më fatkeqësinë,në paqe apo luftë,do të thotë ta mundesh atë

 

 

Unë kam pas arsyet e mia kritike çfarë kam bërë në të kaluarën ,kam tani dhe do jem optimist i arsyeshëm më gjitha proceset që kaluam dhe ato që po vijnë. Them këtë pikërisht,duke qenë vetëm si i tillë,kritik dhe vetëm kritik,kështu unë dal i arsyeshëm për kohën në pa kohë. Sukseset vërtetë nuk kanë qen,nuk janë dhe do vazhdojnë të mos jen të plota dhe aso çfarë i kemi merituar si popull,por rimëkëmbja e vendit tonë,popullit dhe kombit shqiptarë po bëhet realitet i shekullit të ri,po ndodh kjo,pikërisht pse ne si popull jemi bindur në faktin të cilin duhet nënvizuar dhe kurrë harruar:Të rezistosh në përballje më fatkeqësinë,në paqe apo luftë do të thotë ta mundesh atë.

 

Video Takimi i Tiranës 29-30.03.1993-Xuni (Video) (Lajme)

Politikë
Kërkoj falje për ndërprerjet e herë pas hershme çfarë po bëj,por unë këto linke kam vendosur ti publikoj si pjesë vetëm nder kohë kur tani punën time aktuale nuk po mund ta publikoj në mediat tjera ashtu siç e dini të gjithë se, unë medjat i kam shpallur si një dhe vetëm një pronarë kanë,e pronari i tyre është politika e së kaluarës. Këtu nuk ka vend analiza ime ngase publikon gjërat qe vrasin këtë sekret. i cili po vazhdon të sundoj politikën tonë të shekullit të ri.

... (Lajme)

Politikë ...

28 Nëntori 2011 ditë festive apo ditë pushimi

Politikë Gjithë atyre që ma uruan festën tonë kombëtare dhe tjerëve që më këtë rast po ua uroj këtë festë në po këtë kohë u them :Edhe juve urime e për shumë vite. Atyre në Kosovë edhe pse tek ju më në fund Qeveria e Kosovës,kësaj date i dha një emër si ditë pushimi e jo festive.

Si rrëshqita e nuk u bëra aktor ?

Politikë Ja si aktrova në cilësinë e aktorit-statist në Teatrin Kantonal të Luzernit të Zvicres 2002 e që aktiviteti politik me ndau nga suksesi dhe ofertat qe pata ashtu siq me ndau në rini nga gjithë perspektiva e jetës dhe kështu nuk me la të bëhëm të pakten aktor.
Sakrifica qoftë edhe me një jetë të tëren për vendin nuk po shpërblehet,çlirimin dhe pavarësimin e vendit po e gëzojnë deri në shpërfillje vetëm ata të cilët nuk e menduan çlirimin e as pavarësimin,pra po e gëzojnë vetëm ata që në vazhdimësi bënë dhe po bëjnë vetëm për vetën e tyre. Jam i sigurtë se kjo nuk do të vazhdon edhe aq gjatë,madje do ta vjellin më vrerë të pa përballueshëm.

PS:
Për më shumë vizito Foto Galerinë duke klikuar mbi imazhin >>>

1567 Artikel (196 Faqe, 8 Artikel pro Seite)

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
18.459.217
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB