Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e hënë , 08. gusht 2022
Ballina » Artikel

Artikel zum Thema: PolitikëPlagjiatura tek ne për kaq vite më radhë ka prodhuar krim,

Politikë

   Plagjiatura e Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit, të dy profesorë në Fakultetin Filozofik, vertetë më befasoj, plagjiatorë në Kosovë ka më bollëk e teprim por se këta dy nuk do besoja se janë të një kategorie… Pa i ndar, tani emra nuk po lakoj por për njërin nga ta, nuk e besoj amë, është edhe një realitet se unë, literaturat e tyre shkencore nuk i kam lexuar e as vlerësuar, edhe po ti kasha lexuar nuk kam mundësi më vlerësuar ngase punime shkencore nga autor tjerë nuk kam lexuar.

 

E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më Serbinë

Politikë

    E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më Serbinë, ishte dhe mbeti krimi më i madh çfarë i është bërë Kosovës…Kjo nuk don sqarim si marrveshje por, e donë një plotësim nese diqka mund të ketë shpetim.

 

 

Facebook po më kushton pse faqën time info-cetta nuk po e furnizoj

Politikë

   Ja edhe një publikim nga facebook-u, publikuar më 07.06.2022 :

 

Njē emision aktualisht i nxeht dhe i frikshēm pēr frikacak.

 

Asnjērin nga mysafirēt nuk mund ti trajtoj tē luftēs nese mohojn krejt tē keqen qe ndodhi mē listat e veteranve.

Kur unë i durueshëm që jam, më në fund reagoj, Gjykata Speciale duhet mendoj

Politikë

     Kur unë si i durueshëm që jam, më në fund reagoj, Gjykata Speciale duhet ta kuptoj se vertetë e teproj

 

E dua drejtësinë pa dallim e cila nuk po aplikohët në vendin tim. Ne, vertetë nuk mundëm ta sjellim drejtësinë pas lufte dhe na u imponua ta pranojm asistencën juridike të një Gjykate jasht Kosove dhe për keq në emer të Kosovës dhe popullit sajë.

Suksese Kosovë, ne guximin e synimit tonë duhët zyrtarisht ta deshmojm

Politikë

    Kam thënë se, për një kohë nuk do të postoj por nganjëherë nuk mundëm vehtën ta ndaloj.

 

Kam degjuar disa krer të Opozitës sot, pa lakuar emrat e tyre se si thojn se, nuk kanë aplikuar për antarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës dhe organizata tjera nderkombëtare për arsye se, nese na refuzojn goditje të madhe shtetit i bëjm, madje njëri nga Opozita thotë se edehe Kryeministrit Kurti këtë ja kam thën për kujdesin që duhat ta kenë !!!

Sot ishte dita e lirisë së medias, nder tjera edhe në Kosovë

Politikë

    

Sot ishte dita e lirisë së medias, nder tjera edhe në Kosovë, por askush këtë problem drejtë nuk po e trajton.

 

Ah liria e shtypit të cilën po e vuajm si pasojë e jo profesionalizmit tyre !!! Nuk ka liri të shtypit më jo profesionist në gazetari, mjerisht as në media të shkruara e as në transmetime televizive,madje disa prej tyre tallava, ne kështu nuk kemi dhe nuk e meritojm lirinë e shtypit mediatik e publik ngase në emërë të kësajë lirija po ndodh e kunderta…

Kēshilli inicues i FONDIT tē FSK-sē nē TV Syri

Politikë

  Më në fund na u imponua të dalim publikisht pas kaq heshtje… Po, na u imponua që ta sqarojm realitetin derisa pas kaq kohë filloj e perfolët, keqinterpretohët deri tek fakti i keq të mjegullohën realitetet si pasojë e heshtjës tonë, pastaj si pasojë e pritjës gjatë në pergjigjën e Qeverisë si dhe disa nga vet ne, filluan më pershperitë paralel heshtjës pa zë deri në momentin kur marim pergjigje nga Qeveria.

Fati zi politik i cili nuk po na lëshon që punën e duhur për vendin ta bëjm !!!

Politikë

 Një fatkeqsi e madhe kjo jo vetëm sot, por kjo e keqe vetëm sa po na vazhdon dhe kam frikë se kurr nuk do mund ta kalojm ngase kështu dikush, në mos vetvehtën po e mallkojm. Nese nisëmi vetëm nga pervojat e hidhura të kohës tonë dhe ato të cilat personalisht i kam, do të kisha filluar nga viti 1990 e pikërisht tragjedi këto të cilat po na perseritët sot, por ja se po barti vetëm një pjesë nga viti 1993 dhe nuk po e permbylli më krimin e kësajë natyre çfarë perjetuam këto ditë pa specifikuar temën ku u bë krimi.


1571 Artikel (197 Faqe, 8 Artikel pro Seite)

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
19.002.142
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB