Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (17):

Internes

Artikel zum Thema: Lajmet aktuale • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 610 mal gelesen

Dardani, sot 01.09.2021 i tha Lamtumirë beqarisë

Lajmet aktuale

  

Eeeuu sot djali im Dardani nenshkroj kapitulimin e Beqarisë më shpresë dhe deshirë që ta fillon jetën e burrërisë. Unë kisha nenshkruar largimin e Beqarisë kur i mbusha 42 vite derisa Dardani bëri këtë akt qyshi i ri 22 vjeqar dhe uroj që jeta të ju shkon mbarë.

U trashegoft qifti i ri, Dardani dhe Eliza paqin fat e harmoni. Urime, urime Dardan më Elizën aty pran.

Luzern 01.09.2021

Sqarim:

Foto tjera dhe mbi 200 komente urimi do ti barti më vonë nga Facebook edhe këtu në info-cetta:

Më shumë në facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4552290441457717

 

 

 • mehr... (11854 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 810 mal gelesen

Kronika e zezë në rritje ekstreme në gjitha hapsirat e vendit tonë, (Lajme)

Lajmet aktuale

 Është për mjerim çfarë po ndodh, kronika e zezë në rritje ekstreme në gjitha hapsirat e vendit tonë, tragjeditë e popullit tone nuk po pushojn

 • mehr... (16893 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 653 mal gelesen

Edhe neser në Shtutgart të Gjermanisë e ndoshta po lirohemi nga ky Jubilar i 40 vjetorit 1981

Lajmet aktuale

   Tani një shkrim ky këtu krejt më ndryshe nga kumtesat tona tash sa vite, shkrim jo bash i kompletuar dhe jo bash i redaktuar e më kujdesë drejtshkrimor...

Përshkrimet si shtesë hulumtimi gjatë pauzave të këtyre takimeve nder vite, nuk janë pa vlerë e aq më pak të mos i kompletojm tutje më vonë:

 • mehr... (2316 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1230 mal gelesen

Kronika e zezë në vendin tonë, mjerisht nuk po ndalët (Lajme)

Lajmet aktuale

  Kronikat e zeza i percjelli dhe shumë nga to i bëjë KOPY për ta parë herë pas herë trendin e rënijës apo ngritjës së akteve të dhunës në shoqërinë tonë.

Mjerisht, edhe kur nuk publikohën ato, kam rrjetin tim tepër të besueshëm nga ku informohëm drejtperdrejt sa për të mos e lënë vehtën në qetësi !!!.

 • mehr... (823 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 881 mal gelesen

Prekazi sot, nga ditë dhimbje në ditë feste e krenarie për kombin tonë (Akademi Perkujtimore)

Lajmet aktuale

 Sot ishte dita e homazheve në kompleksin memorial në Prekazin e Jasharve ku vershuan vizita të shumta nga gjitha trevat tona Shqiptare gjithëandej, ishte ditë kjo e dhimbjës por tashmë e shendrruar në një ditë krenarie për gjithë kombin tonë, nga ditë dhimbje gati se po shendrrohët në ditë festimi të çlirimit të Kosovës dhe madheshtisë së UCK-së.

 • mehr... (2416 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 807 mal gelesen

Dy postime mbi vershimat këto ditë në Kosovë sot 12.01.2021

Lajmet aktuale

  Postimi –I- mbi vershimat në Kossovë:

Lexo se si na argeton në këto ditë të veshtira miku ynë Mehdi Hyseni, facebook 11.01.2021

Kur ,,do Zoti me t'ndihmu", n' Drencë detin na e ka afru !

Xun Çetta : O ti je vet zoti o i nderuar Mehdi që mendjën e njerëzve nuk e len më u zhegit e as merdhi, kur ka nevoj për kendellje, detin ja u fut edhe në shtepi. Pritem se erdha Mehdi nese e zë këtë pamje deti aty.

Facebook :

https://www.facebook.com/mehdi.hyseni/posts/4277898298893768

Facebook 12.01.2021 Shperndarja ime më koment Xuni :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/3876522062367895

 


303 Artikel (51 Seiten, 6 Artikel pro Seite)