Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 28. korrik 2021
Ballina » Artikel

Artikel zum Thema: Lajmet aktualeKronika e zezë në rritje ekstreme në gjitha hapsirat e vendit tonë, (Lajme)

Lajmet aktuale

 Është për mjerim çfarë po ndodh, kronika e zezë në rritje ekstreme në gjitha hapsirat e vendit tonë, tragjeditë e popullit tone nuk po pushojn

Edhe neser në Shtutgart të Gjermanisë e ndoshta po lirohemi nga ky Jubilar i 40 vjetorit 1981

Lajmet aktuale

   Tani një shkrim ky këtu krejt më ndryshe nga kumtesat tona tash sa vite, shkrim jo bash i kompletuar dhe jo bash i redaktuar e më kujdesë drejtshkrimor...

Përshkrimet si shtesë hulumtimi gjatë pauzave të këtyre takimeve nder vite, nuk janë pa vlerë e aq më pak të mos i kompletojm tutje më vonë:

Kronika e zezë në vendin tonë, mjerisht nuk po ndalët (Lajme)

Lajmet aktuale

  Kronikat e zeza i percjelli dhe shumë nga to i bëjë KOPY për ta parë herë pas herë trendin e rënijës apo ngritjës së akteve të dhunës në shoqërinë tonë.

Mjerisht, edhe kur nuk publikohën ato, kam rrjetin tim tepër të besueshëm nga ku informohëm drejtperdrejt sa për të mos e lënë vehtën në qetësi !!!.

Prekazi sot, nga ditë dhimbje në ditë feste e krenarie për kombin tonë (Akademi Perkujtimore)

Lajmet aktuale

 Sot ishte dita e homazheve në kompleksin memorial në Prekazin e Jasharve ku vershuan vizita të shumta nga gjitha trevat tona Shqiptare gjithëandej, ishte ditë kjo e dhimbjës por tashmë e shendrruar në një ditë krenarie për gjithë kombin tonë, nga ditë dhimbje gati se po shendrrohët në ditë festimi të çlirimit të Kosovës dhe madheshtisë së UCK-së.

Dy postime mbi vershimat këto ditë në Kosovë sot 12.01.2021

Lajmet aktuale

  Postimi –I- mbi vershimat në Kossovë:

Lexo se si na argeton në këto ditë të veshtira miku ynë Mehdi Hyseni, facebook 11.01.2021

Kur ,,do Zoti me t'ndihmu", n' Drencë detin na e ka afru !

Xun Çetta : O ti je vet zoti o i nderuar Mehdi që mendjën e njerëzve nuk e len më u zhegit e as merdhi, kur ka nevoj për kendellje, detin ja u fut edhe në shtepi. Pritem se erdha Mehdi nese e zë këtë pamje deti aty.

Facebook :

https://www.facebook.com/mehdi.hyseni/posts/4277898298893768

Facebook 12.01.2021 Shperndarja ime më koment Xuni :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/3876522062367895

 

Termeti i sotëm në Kroaci, na preku edhe neve në Kosovë, Shqipëri e kudo !

Lajmet aktuale

    Solidarizohemi më perkrahjën e çfarëdo ndihmave në këtë situatë e cila preku Kroacinë. Jemi me popullin Kroat në perballim të gjendjës e cila shpresoj dhe uroj të kaloj më sa më pak viktima.

Populli Kroat, ka kaluar dhe do ti kalën edhe këto situata si gjithëherë pa u ligështuar. Jemi bashkë me ju në këto situata Kroaci.

Një Video shumë e shkurter për informim dhe pamje të pjesshme :

Top News - Panik në Kroaci/ Tërmet me magnitude 5.2

VIDEO:

https://youtu.be/duix6gmJDHQ

Luzern 29.12.2020

Xun Çetta

 

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/3841668009186634

 

 

Qeveria Hoti ra po qeveri tjetër a ka ?

Lajmet aktuale

  Neser do ta kam mendimin tim sado që disa do të thoshin pa ndikim...

 

Luzern 21.12.2020

Xun Çetta

  Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/3822565447763557

Kosova dhe politika e sajë ekonomiko-sociale as Suedi, as Rusi, aq më pak Amerikë, Zvicër jo se jo

Lajmet aktuale

   ( Lexo e mos u manipulo nese duam ndryshim nga politika e ndjekjeve njeritjetrit për votë e jo për Kosovën )

Ne mund të prezantojm çfarëdo politikave zhvillimore para elektoratit dhe fushatave zgjedhore, por në rrethanat aktuale në të cilat është Kosova, të gjitha premtimet para elektoratit jan betejë për ta bindur votuesin e asgjë më shumë, ka perjashtime por ende ka kohë të shohim e dëgjojm.


296 Artikel (37 Faqe, 8 Artikel pro Seite)