Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (19):

Internes

Artikel Übersicht


 • mehr... (5445 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3021 mal gelesen

Serish z. Isa Mustafa më forma të vjetra, dje duart në xhepa, po sotë çfarë tha:

Lajmet aktuale

  Pardje i humbi zgjedhjet në Prishtinë më duar në xhepa duke thënë  se, nuk kam pse bëjë fushatë e as pse ti dëgjoj tjerët çfarë thonë, unë kam besimin në elektorat.

Po më këto forma ai dje humbi edhe zgjedhjet naconale për të mbetur si partia e dytë dhe kështu të bëhët i varur nga PDK.

Sot 30.05.2015 në lajmet e mesditës në RTK lidhur më zgjedhjet brenda LDK-së dhe kreut të sajë, ai tha :
 • mehr... (477 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2638 mal gelesen

Emisioni ,,Jeta në Kosovë“momentalisht po vazhdon më mysafir të ftuar nga LDK (Komentime )

Politikë    Isha pa qendrim të prer për liderin e LDK-së në këto zgjedhje, aq më shumë kur ngadalsohej kandidatura e pretendentve per kryetar/e të LDK-së. Nga këtu, duke percjell emisionin Jeta në Kosovë, jam i prer për zonjën Vjosa Osmani Kryetare e LDK-së. E ka vështirë ta mund komunizmin dhe komunistet e mbetur në këtë subjekt por më ndihmën e atyre që jan për ndryshime, kjo svidë është e mundur. Nese z. Fatmir Sejdiu nuk kandidohet në momentet e fundit, lus atë dhe perkrahësit e tij ta votojn zonjën Osmani.
 • mehr... (3749 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3195 mal gelesen

Neser, kundër apo pro Gjykatës speciale. Gjykimi i procesit të Drenicës dhe ...

Lajmet aktuale
 Dihët qendrimi im mbi Gjykatën speciale që nga debati mbi këtë temë mbajtur në Prishtinë. Pasi që nuk u punua për ti vënë kushte Gjykatës në fjalë ashtu siq kisha propozuar, tani ajo, më apo pa votat e kuvendit si Gjykatë speciale apo e dhunshme, ajo do të instalohët për ta bërë politikën e sajë në emër të drejtësisë.
 • mehr... (2375 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3117 mal gelesen

Rënia për vendin, çlirimin dhe lirinë e tij akti më sublim. Lavdi të rënëve (Akademi Perkujtimore)

Politikë

 Po të mos ishin të vrullshëm dhe pa hamendje përkrahësit e të rënëve në Komanovë, u pa se si politikat zyrtare dhe gjitha shërbimet e tyre të fshehta e të kryqëzuara në politikë, në publicistikë e  media, paten ti vulosin të rënët si terrorist e anti kombëtar. Historia ka dëshmuar tashmë se, kur politika më llumin politik rreth sajë vetëm për marrje apo ruajtje pushteti, shpall trathtar duke bërë krimin e trathtisë në emër të pushtetit.

 • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3229 mal gelesen

100 herë mat, njëhere prej, thotë fjala e popullit. Isa Boletini në Boletin (Akademi Perkujtimore)

Politikë

Nuk kishim nevojë ti mbrojm varret e të parëve në Vlorën e lirë sa kemi nevojë ti mbrojm varret dhe trojet e të parëve në Boletin,Mitrovicë dhe veriun e sajë.

E përgëzoj vendimin dhe komunikimin e tij publik nga z. Ibrahim Shala

Luzern 26.05.2015

Xun Çetta

 

 • mehr... (3774 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2776 mal gelesen

Rasti Kumanova, prapaskenë e vjeter politike, e dallon, trathtia e rëndë dhe ... (Nga video dhe pershkrimet )

Politikë   Rasti Kumanova, prapaskenë e vjeter politike. Sot nga dekada më parë dallon fakti i trathtisë së rëndë dhe rënja fizike e të perkushtuarëve për çlirimin dhe bashkimin e kombit tonë.

Video dhe nen vide komenti. Kështu lexohet pasi të degjohet Video incizimi dokumentar:

http://info-cetta.com/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=91&d=3


2621 Artikel (437 Seiten, 6 Artikel pro Seite)