Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (137):

Internes

Artikel Übersicht


 • mehr... (8063 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3869 mal gelesen

Nga Xhafer Leci më Milazim Maraj dhe 64 të tjerë në facebook 06.02.2016 (Komentime )

Kulturë


Shkrimi është për botim për gjithëata që dëshirojnë ta botojnë:


Pjesë nga kujtimet e mia në kohë dyshimesh


Nga Xhafer Leci


Disa njerëz kanë memorjen e fortë, mbajnë mend gjatë në kohë, pse?


Prill 1983. Në Sindelfingen dhe vende tjera në Gjermani u prezantua Premiera e Ansamblit Shtetëror të Këngëve dhe Valleve të RPS të Shqipërisë.
 • mehr... (15612 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 4237 mal gelesen

Befasi e re për mua, emisionin,,Debat“ me mysafir Albin Kurti përball analistve

Politikë
Mendova se z. Baton Haxhiu, do ta godas aty ku mund ti gjëj pikat e dobëta të cilat i ka Albin Kurti,  derisa z. Adriatik Kelmendi, do ta mbroj fshehurazi nga audienca e cila do ta percjel ,,Debatin“e sotëm në RTK. Befasisht ndodhi e kunderta!!!
 • mehr... (2062 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3453 mal gelesen

Unë, në mungesë shkrimesh publike për kaq ditë, besoj, jam kuptuar drejt

Kulturë
Shpresojë, se ka kohë që kur po e kuptoni mungesën e shkrimeve të mia publike e në veqanti që kur kam paralajmëruar se, jam i zënë më punë krejt tjera pa u ndar për asnjë moment nga aktualititi politik.
 • mehr... (1695 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3388 mal gelesen

Thirrja e fundit për kujdesë ju disa miq, shokë e veprimtar politik

Politikë
Pasurimi i juaj në permasa marramendëse, po sjell varfërimin tonë marramendës o të nderuar të cilët tash sa kohë nuk po më kuptoni, apo ndoshta më kuptoni por të kundërtën veproni.
 • mehr... (418 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3288 mal gelesen

Njeriu, pikëpamjët as karakterin, nuk i ndryshon leht, madje as kur duhet ndrysh

Politikë
Nga vuajtja e denimit më 13 vite burg, mendoja se duhët çliruar populli dhe vendi yën, duke mos kuptuar faktin se unë vet isha prapa grilave të burgut !!!
Tani nga larg vendit tonë si mergimtar, pasojë e së kaluarës, akoma mendoj që ta shpetojm vendin nga ikja masive dhe ta çlirojm vendin nga e keqja, nga rreziqit çfarë po kërrcnojn popullin, vendin tonë.
 • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3419 mal gelesen

Historianët: Murat Jashari nuk duhet të bëhet president (Komentime )

Politikë

Xun Çetta : Tjerët thonë se ( Hashim Thaçi nuk është unifikues për president). E kush duhet të jetë atëhere ? Sa dukët kam pas të drejt kur kam thënë se, ne në politikë nuk na shkon për shtati asnjë numër i këpucës as 43 as 44. I mora dy pole të kunderta të politikës në vendin tonë duke qenë i sigurt se ka personalitete sa të duash në këtë vend të cilin e shkatrruan pretendimet nganjëhere të grupeve më shumë se individ.


Nuk ka numër i cili na bie në politikë pos i partisë. Tani në sistem shumë partiak, po në cilin numër ta futësh këmbën se kokën jo se jo ? Shumë parti secila për vete ! mjerë këmbët çfarë do hjekun, Ruajeni kokën dhe fytyrën, ato mos i futni në loto të partive politike ju lutëm.

 

RTK 24.01.2016 ora 20:58

http://www.rtklive.com/?id=2&r=565152621 Artikel (437 Seiten, 6 Artikel pro Seite)