Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e hënë , 16. maj 2022
Ballina » Artikel

Artikel Übersicht


Tri afishime për info-cetta 24.02.2022

Kulturë

    Afishimi-I- per info-cetta

Një kujtim i mirë i cili edhe tani pas kater ( 4 ) vitesh të feymëson, veq frymëzimit, i nderuari edhe të nderon.  

Lexo postimin nga z. Prend Buzhala dhe pershtypja tij 24.02.2018 :

 ,, Sot, dy takime krijuese e miqësore me vlerë, në Prishtinë”

Afishuar sot 24.02.2022 Facebook

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5155105127842909

Para se Ukraina, sot u godit shekulli Ri, u godit edhe Perestrojka e MS Gorbacov

Politikë

   

Sot ishte një lajm i rëndë për njerëzimin e këtij shekulli, shekull i cili, sapo kishte filluar që në vazhdim ta ndryshoj botën nga pasojat e liftës ftoht.

Ky agresion në Ukrainë, edhe nuk ishte aq befasi dersa kishte hiliqar politik dhe qitën kokën si më zi.

Sot, serish në të perditshmë 20 minuten CH, në gjuhë shqipe lexon :

Politikë

  Veçori e re e aplikacionit : Tani 20 Minuten është edhe në shqip.

Në cilësimet e gjuhës së aplikacionit mund të zgjedhësh 20-minuten-App në shqip.

Gjuhët e tjera do të pasojnë, amë flamuri ynë, sot 19.02.2022 në 20 minuten CH valon.

-------------------------.

Pra e kam thënë disa herë dhe po e thëm :

Zvicra është vend i cili integron e jo njerërzit ti asimilon.

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5140015396018549

 

Ka shtet Kosovar por jo Komb Kosovar o njerëz

Politikë

  Kosova është shtet i ri i çliruar, fal rezistencës në shekuj, është shtet i gjitha atyre nacionaliteteve të barabarta të cilat kontribojn për këtë shtet, për paqe dhe mos asimilimin e tyre si komb pa dallim Shqiptar, Serb, Turk, Ashkali, Boshnjak. Malazez, Rom etj aq sa nacionalitete ka në Kosovë.

Ralaksimi im e shtunë 19.02.2022 Facebook

Rrefime

Facebook :
https://www.facebook.com/xcetta/posts/5139134969439925

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 
   

 

 

 

 

Tash mē po dihet, e shtunja ime mē grilim dhe para pak ditēsh mora mesazh nga njē Qebabtore nē Prishtinē ku pronari mē thot : ,, Kur tē duash eja, punēs tek unē mund tē ja fillosh, kam parē se grilimin mirē e bēnē, kētu punētori nuk don punen si duhet ta bēnē" !!!

Edhe kjo ēshtē njē ofertē e mirē tē cilēn e respektoj por unē jam nē Pension. Politika e cila nuk njeh Pension, atje vendet jo politikanēt si gjithēherē i kanē zēnē.

Ah sa mirē jam kēshtua ta vazhdoj...Kjo ma kujton njē thēnje tē njē mikut tani i ndjer i cili dje kishte pervjetorin e vdekjēs ti :

,,Ti Xun ke Restorant a Qebabtore nē Tiranē,, mē trego nē kētē zanat si po shkon, politikēn mē ma lēnē se mua po mē shkon" Ah sa shumē kisha mē thēnē por mē mirē kohēs mē ja lēnē...

Facebook 19.02.2022 :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5139054782781277

Komentet në facebook :

Mehdi Hyseni : Grilli nuk bëhet i vetem, o Xun, përpara kur e prejshin postermen thurrshin edhe shokë e miq...!

Afiz Krasniqi : Të baft mir i Nderuari Xun përshendetje nga Lugano

Xun Çetta : Mirē se vine me njē paralajmērim, tani nē pranverē dalim kētu afer dhe ju bēj grilim deri sa tē binden se grilimin e bēj mē dēshirē per mir e mirē. Ishte pēr ju dy komentues kētu tē cilēt hallen gjithēherē ma keni kuptu.Mirēse vini

Afiz Krasniqi : I Nderuari Xun shum koh e shkurt ka qenë para 30 Viteve që u takuem në Lugano e pas 30 Viteve u takuam në Istog ishe befasi mendoj që dotë takohem ma shpesh,të uroj mbramje të mbar

Mehdi Hyseni : I nderuri Xun, ti me këtë ftesë drejtuar neve na paske bërë nder,

e unë po të them sa të nxehet koha do t'na kesh në derë! Mbrëmje të këndshme!

Ramë Thaçi : Të bëftë mirë o Xunë Çeta!

Xun Çetta : Dera qē nderon siq ju ftova pra fton dhe ardhja juaj veq na nderon por si mē ja bērē edhe Ramēn i cili u lamērua nga Kosova aty ta kem apo ndoshta edhe liberalizimi bashkē mè tē vjen

 

 

 

Kjo festë pavarësie e shtetit tonë,më në fund mire kaloj

Politikë

  Kjo festë pavarësie e shtetit tonë, pa dallim pak lëshimeve, kam pershtypjën se mirë kaloj.

Ditën e pavarësisë tone sot 17.02.2022, më këtë FOTO, diqka më shkurt e komentoj:

Ne po dalim nga tunelli derisa uji po futet në tunelin tonë parase ne atë ta kalojm, pra kujdesin e të gjithëve nga ne, ky rrezik e don.

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5132943986725690

 

 

Dita paverësisë 17.02.2022 Seanca solemne FOTO koment

Politikë

     Komentet në Facebook :

Xun Çetta : Edhe shumē qka deshta kētu mē thēnē por unē kētē gabim nē kētē ditē feste nuk mund ta bēj. Pozita mē njē lēshim tē vogel filloj por Opozita vertetē nē fund e teproj. Unē e di si ti vlerēsoj kēto mē vonē por ja se ne ende po udhētojm. 

Urimi i Kosovës shtet, edhe pse populli sajë ende po hjek keq

Politikë

 

 

 

 

Urimi i Kosovës shtet, edhe pse populli sajë për shumë arsy, tash e 14 vjet ende po hjek

Kosovë e vuajtjeve nderr shekuj, 14 vjet pavarësi, për ty ishin një mrekulli, vendin e dijm shumë mirë ku e ki, atë si fazë të parë, NATO, BE dhe Amerika do ta sigurojn, e jona mbetët, të bëjm shtet ligjor.


2614 Artikel (327 Faqe, 8 Artikel pro Seite)

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
18.459.211
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB